icono-email icono-sitemap

Ercros presenta els seus biopolímers al Màster en Packaging Management de l’IQS

Madrid, 28 de març de 2019. - El cap de vendes de biopolímers d’Ercros, Domingo Font, ha presentat aquest dijous la gamma ErcrosBio a una classe oberta del Màster en Packaging Management impartit per l’Institut Químic de Sarrià (IQS), a la Universitat de Comillas de Madrid.

 
Ercros Biopolimeros IQS Madrid

Llegeix més...

El grup social de Vila-seca II organitza el 6è Súper Gran Premi de Karts

Barcelona, 27 de març de 2019. - El grup social Joaquín Costa, que pertany al centre de treball de Vila-seca II d’Ercros, va organitzar, el dissabte 23 de març, la sisena edició del Súper Gran Premi de Karts a les instal·lacions del karting del Vendrell, a Tarragona.

Karting

Llegeix més...

Ercros participa en el segon panell públic assessor de la indústria química de Tarragona

Tarragona, 27 de març de 2019. - El director del complex industrial de Tarragona d’Ercros, Joan Miquel Capdevila, ha participat en el segon panell públic assessor de la indústria química de Tarragona organitzat per l’Associació Química Empresarial de Tarragona (AEQT), que s’ha celebrat aquest dimarts, 26 de març. Es tracta d’un espai de comunicació entre la societat civil i el sector químic del territori en el què es troben ambdós grups per a dialogar sobre temes d’interès mutu.

Ercros JoanMiquelCapdevila

Llegeix més...

La Societat informa de la compra de 159.589 accions pròpies

Barcelona, 26 de març de 2019. - La Societat informa que, a l'empara del quart programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 15 i el 25 de març de 2019, ha portat a terme la compra de 159.589 accions pròpies.

En el marc d'aquest quart programa, entre el 9 de juliol i el 25 de març de 2019, la Societat ha adquirit 1.994.193 accions pròpies. En l'actualitat, la Societat posseeix 2.447.301 accions en autocartera (2,27 %).

Llegeix més...

Ercros es mobilitza per la igualtat en el lloc de treball amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Barcelona, 15 de març de 2019. - Treballadors d’Ercros van participar en les concentracions que van tenir lloc el 8 de març, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, per reivindicar la igualtat i la no discriminació en el lloc de treball.

collage

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal