icono-email icono-sitemap

La fàbrica d’Ercros a Tortosa fa entrega dels aliments recollits a la Creu Roja

Tortosa, 13 de gener de 2020. - La fàbrica d’Ercros a Tortosa ha entregat a la Creu Roja, aquest dilluns 13 de gener, els aliments que han aportat de forma voluntària els treballadors d’aquest centre, per tal que es distribueixin entre els col·lectius de persones més necessitades.

Ercros Entrega alimentos Tortosa a Cruz Roja

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Tarragona rep la visita del Pare Noel

Tarragona, 9 de gener de 2020. - La fàbrica d’Ercros a Tarragona va rebre la visita del Pare Noel i una de les seves ajudantes per donar els regals als fills i néts dels treballadors associats al grup social de la planta.

Ercros Papa Noel

Llegeix més...

Ercros patrocina la VI Cursa solidària de l’institut Forat del Vent de Cerdanyola

Cerdanyola, 09 de gener de 2020. - Ercros ha patrocinat la VI Cursa solidària de l’institut Forat del Vent de Cerdanyola del Vallès, en la qual hi van participar uns 1.400 corredors de totes les edats.

Ercros cursa solidaria Cerdanyola

Llegeix més...

Ercros patrocinador del Nadal Jove de Tortosa

Tortosa, 9 de gener de 2020. -  Durant les festes de Nadal, Ercros ha estat un dels patrocinadors de la saló de la infància i la joventut "Nadal Jove" ubicat al complex de la Fira de Tortosa.

Ercros Nadal jove

Llegeix més...

El complex de Tarragona lliura els premis de vinculació a Ercros

Tarragona, 20 de desembre de 2019. - El complex de Tarragona d’Ercros va celebrar el dimecres passat, 11 de desembre, l’acte de lliurament dels premis de vinculació a Ercros, en el qual es va homenatjar les persones que porten treballant 20 i 30 anys a l’empresa.

Ercros premis complex Tarragona

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal