icono-email icono-sitemap

Ercros signa un acord amb la Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins

Barcelona, 18 de juliol de 2019. - Ercros ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins (CRAM) pel qual li subministrarà derivats de clor per al manteniment dels aquaris on es recuperen les tortugues marines. D’aquesta forma, Ercros contribueix a la protecció de la fauna i els ecosistemes marins.

Ercros Signatura acord CRAMSignatura de l’acord a la seu del CRAM. D’esquerra a dreta: Agustín Franco, director general de negocis d’Ercros, i José Luis Pal Margarit, president del CRAM.

Llegeix més...

Estudiants de la Universitat Tècnica de Delft (Holanda) visiten la fàbrica d'Ercros a Vila-seca II

Vila-seca, 12 de juliol de 2019. - Un grup de 13 estudiants del doctorat en Enginyeria Química, en l'especialitat del disseny de producte de la Universitat Tècnica de Delft (Holanda), han visitat la fàbrica d'Ercros de Vila-seca II.

VISITA Universidad de Delf Holanda Vila-seca II1

Llegeix més...

El director del complex de Tarragona d'Ercros, nomenat president de Dixquímics

Tarragona, 10 de juliol de 2019. - Joan Miquel Capdevila, director del complex industrial de Tarragona d'Ercros, ha estat nomenat president i conseller delegat de Dixquímics, l'entitat que gestiona la xarxa de canonades que comunica les empreses del polígon sud entre elles i amb el port de Tarragona.

Jornada Portes Vila-seca

Llegeix més...

Ercros signa un acord amb la UB per dur a terme una intervenció arqueològica en un terreny ubicat a la fàbrica de Flix

Barcelona, 8 de juliol de 2019. - Ercros ha signat un acord de col·laboració amb la Universitat de Barcelona (UB) per a que la institució universitària realitzi una intervenció arqueològica en un terreny que pertany a la centenària fàbrica de Flix.

Terrenys fabrica de Flix 2

Llegeix més...

Ercros, membre Gold de la Fundació Empresa i Clima

Barcelona, ​​4 de juliol de 2019. - Ercros s'ha incorporat, com a membre Gold, a la Fundació Empresa i Clima (FEC), una institució privada, fundada el 2008, que és un referent per a la mitigació i adaptació al canvi climàtic entre les empreses. El setembre de 2010, la fundació va ser nomenada Membre Observador de Nacions Unides.

 
LOGO FEC horitzontal22

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal