icono-email icono-sitemap

Pròrroga del contracte per buscar projectes industrials a Flix

Barcelona, 7 d’abril de 2017. - Ercros i l'empresa consultora especialitzada en processos de reindustrialització, MOA BPI Group han acordat prorrogar la durada del contracte que tenien subscrit per a la recerca de nous projectes capaços de generar ocupació a Flix (Tarragona).

Flix Diposit-Aubal WEB

Llegeix més...

12 anys sense accidents laborals amb baixa a la fàbrica d’Ercros Vila-Seca I

Tarragona, 6 d’abril de 2017. - Aquesta setmana la fàbrica d’Ercros Vila-seca I ha celebrat una nova fita en matèria de seguretat laboral: 12 anys consecutius sense accidents amb baixa entre el personal propi. Segons Marc Fargas, director del Complex Industrial de Tarragona on està integrada la citada fàbrica, el fet que cap dels 134 empleats de la fàbrica de Vila-seca I hagi patit un accident en tant de temps és gràcies “al compromís de tots els treballadors, que cada dia demostren que són un exemple de feina ben feta per a la resta del sector”.

Vila-seca I

Llegeix més...

Ercros finalitza el programa de recompra d'accions pròpies

Barcelona 28 de març de 2016. - Ercros ha finalitzat el programa de recompra d'accions pròpies iniciat el 20 de gener de 2017, a l'aconseguir el primer dels límits d'aquest programa (la compra d'accions pròpies per un valor màxim de 9 milions d'euros).

muestra 3

Llegeix més...

Estudiants de l’Institut San Alberto Magno visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 23 de març de 2016. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha tornat a obrir les seves portes per acollir una nova visita d'alumnes d'instituts de la regió, continuant així amb la seva tasca pedagògica. En aquesta ocasió 35 alumnes de primer de batxillerat de l'institut San Alberto Magno de Sabiñánigo han pogut conèixer les instal·lacions d'Ercros de la seva localitat.

visita sabi 23 3 web

Llegeix més...

Ercros continuarà subministrant clor al seu principal client

Barcelona, 16 de març de 2017. - Ercros i el seu principal client de clor han signat un nou contracte pel qual Ercros continuarà subministrant clor, entre d’altres matèries primeres, a aquest client. Aquest contracte substituirà l'actual que finalitza el 30 de novembre de 2017.

Vila-seca I

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal