icono-email icono-sitemap

Ercros celebra el dia internacional de la prevenció de la diabetis

Aranjuez, 16 de novembre de 2017. - Amb motiu del dia internacional de la prevenció de la diabetis, el 14 de novembre, el departament de prevenció de la divisió de farmàcia ha organitzat, durant tota la setmana, una campanya per conscienciar i prevenir aquesta perillosa malaltia.

Mosaico Aranjuez Ercros

Llegeix més...

Ercros informa sobre l’anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 14 de novembre de 2017. - La Societat informa que, a l'empara del programa de recompra d'accions pròpies, durant el període transcorregut entre el 3 de novembre de 2017 i el 10 de novembre de 2017, ha dut a terme la compra de 34.024 accions.

Llegeix més...

Ercros obté un benefici de més de 34 milions

Barcelona 13 de novembre del 2017. - Ercros ha acabat el tercer trimestre del 2017 amb un benefici de 34,14 milions d'euros, un 25,2 % superior a l'obtingut en el mateix període de l'any passat, i amb un ebitda de 55,59 milions d'euros, un 14,5 % superior a l'assolit en els nou primers mesos del 2016.

Les vendes han arribat als 486,44 milions d'euros i han estat un 13 % superiors a les obtingudes en els nou primers mesos del 2016. L'augment de vendes ha estat general a totes les àrees de negoci, i particularment pronunciat en el mercat de la sosa càustica i el PVC.

Les despeses han pujat a 458,20 milions d'euros, un augment del 9,5 % respecte del tercer trimestre del 2016. En aquest epígraf cal destacar l'augment dels subministraments, que s'han encarit un 17,7 %, fonamentalment per la pujada del preu de l'electricitat, i dels aprovisionaments, que han crescut un 14,5 %, debut a l'increment del preu de les principals matèries primeres, especialment el metanol. Les despeses de personal, per la seva banda, han augmentat un 5,9 % a causa de la pujada salarial fixada en el conveni del sector i a l'aplicació dels acords que han permès la cancel·lació dels compromisos històrics adquirits amb el personal passiu de l'empresa.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

Ercros informa sobre l’anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 2 de novembre de 2017. - De conformitat amb el que estableix l'article 228 del Reial Decret Legislatiu 4/2015, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de Mercat de Valors, Ercros, S.A. (En endavant, "la Societat"), mitjançant aquest escrit comunica el següent

FET RELLEVANT

Com a continuació del fet rellevant (núm. 255.034) publicat el 26 de juliol de 2017, la Societat informa que, a l'empara del programa de recompra d'accions pròpies, ha portat a terme, durant el període transcorregut entre el 25 d’octubre de 2017 i el 27 d’octubre de 2017, les següents operacions sobre les seves pròpies accions:

Llegeix més...

Ercros inicia les negociacions per a la reestructuració del personal

Barcelona, 30 d'octubre de 2017. - Ercros ha iniciat avui el procés de negociació amb els representants dels treballadors per acordar la reestructuració de personal derivada del tancament de les plantes de producció de clor amb tecnologia de mercuri de les fàbriques de Flix i Vila-seca I, així com el tancament de la fàbrica de Cardona que és la que subministra matèria primera (clorur sòdic) a aquestes plantes.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal