icono-email icono-sitemap

Ercros renova l'acord de finançament sindicat

Barcelona, 30 d'octubre de 2017. - Ercros i un pool d'entitats financeres van arribar el passat divendres 27 a un acord per renovar, al seu venciment, la línia de finançament de circulant que disposava, per un import de 102,14 milions d'euros, instrumentada mitjançant un contracte de factoring sindicat que anticipa comptes a cobrar de clients.

muestra 3

Llegeix més...

Ercros dóna a conèixer la seva activitat entre els estudiants

Monzón, 26 de octubre de 2017. - El cap d'operacions de la fàbrica d'Ercros a Monzón, Rafael Mancho, ha participat en unes jornades organitzades per l'Àrea de Desenvolupament de la Comarca del Cinca Medio per donar a conèixer la realitat empresarial de la comarca a estudiants de l'ESO, batxillerat i grau d'Administració d'Empreses. L'objectiu d'aquesta activitat és mostrar als estudiants el seu entorn més proper i les empreses en les que en un futur poden arribar a treballar.

Foto editada 2

Llegeix més...

Campanya d’Ercros per la prevenció del càncer de mama

Aranjuez, 25 d’octubre de 2017. - La fàbrica d’Ercros a Aranjuez ha dut a terme una campanya per sensibilitzar la població en relació al càncer de mama tot responent a la crida de l'Organització Mundial de la Salut (OMS), que ha assenyalat aquest mes d'octubre per fomentar les accions que contribueixin a augmentar l'atenció sobre aquesta malaltia, donar suport a les dones que la pateixen, impulsar la detecció precoç i el tractament i les cures pal·liatives.

Imagen prevencion cancer de mama aranjuez
 

Llegeix més...

Ercros informa sobre l’anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 25 d’octubre de 2017 - La Societat informa que, a l'empara del programa de recompra d'accions pròpies, durant el període transcorregut entre el 17 d'octubre de 2017 i el 23 d'octubre de 2017, ha dut a terme la compra de 105.768 accions.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

Ercros informa sobre l’anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 17 d’octubre de 2017. - De conformitat amb el que estableix l'article 228 del Reial Decret Legislatiu 4/2015, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de Mercat de Valors, Ercros, S.A. (En endavant, "la Societat"), mitjançant aquest escrit comunica el següent

FET RELLEVANT

Com a continuació del fet rellevant (núm. 255.034) publicat el 26 de juliol de 2017, la Societat informa que, a l'empara del programa de recompra d'accions pròpies, ha portat a terme, durant el període transcorregut entre el 9 d'octubre de 2017 i el 16 d'octubre de 2017, les següents operacions sobre les seves pròpies accions:

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal