icono-email icono-sitemap

Ercros redueix el seu índex d'emissions i millora la qualitat dels seus productes

Barcelona, 5 d'agost del 2015. - El 2014 Ercros va reduir el seu índex d'emissions en un 2,7% respecte de l'any anterior i un 14,8% respecte de la mitjana dels darrers cinc anys. Aquest índex mesura les substàncies emeses a l'aire i a l'aigua i el residus generats. Així mateix, les emissions directes de gasos d'efecte hivernacle s'han reduït un 7%.

portadaErcros2014 IRS

Llegeix més...

Ercros tanca el primer semestre amb un benefici de 5,6 milions

Barcelona, 21 de juliol del 2015 . - El primer semestre del 2015 ha confirmat la recuperació de l'activitat d’Ercros apuntada al començament de l'exercici. Durant aquest període, la companyia ha obtingut un benefici de 5,55 milions d'euros, comparats amb els 2,36 milions d'euros obtinguts durant el primer semestre del 2014; una millora de 3,19 milions d'euros respecte del resultat aconseguit al mateix període de l'any passat.

historia momento fusin para creacin ercros

Als sis primers mesos del 2015, la xifra de negocis ha pujat a 319,97 milions d'euros; un 2,6% per sobre de l'obtinguda al primer semestre del 2014 (311,90 milions d'euros). L'explicació d'aquesta pujada es troba en el repunt de l'activitat i en l'apreciació del dòlar respecte de l'euro, que han possibilitat tant una millora del preu dels productes finals, particularment els destinats a l'àrea del dòlar, com un augment del volum de vendes, per la major exportació generada.

Les vendes a l'exterior van representar el 49% de les vendes totals, un punt percentual més que al mateix període del 2014. Per mercats, les vendes van créixer un 23% als països de l'OCDE i de la resta del món (àrea del dòlar) mentre que van decréixer un 6,6% a la Unió Europea i van augmentar lleugerament al mercat interior (0,7%).

Llegeix més...

El personal d’Ercros recull 3.369 Kg d'aliments i productes d'higiene

Barcelona, 15 de juliol de 2015.-  La campanya solidària de recollida d'aliments d’Ercros, duta a terme de manera voluntària pel personal de la companyia, ha captat 3.369 Kg d’aliments i productes d’higiene personal, que han estat lliurats a centres assistencials de les localitats on l'empresa desenvolupa la seva activitat per ser distribuits entre persones en situació de necessitat.

Muntatge Fotos

 

Llegeix més...

Ercros celebra la junta general ordinària d'accionistes

Barcelona, 30 de juny 2015 .- La junta general ordinària d'accionistes d'Ercros, que s'ha celebrat avui a Barcelona, ha aprovat totes les propostes d'acords que conté l'ordre del dia formulades pel consell d'administració i ha rebutjat les propostes d'acords formulades per un grup d'accionistes que posseeixen el 3,1% del capital social.

junta accionistas

Llegeix més...

El Complex d'Ercros a Tarragona compleix 7 milions d'hores treballades sense cap accident laboral

Barcelona, 23 de juny de 2015.- El Complex Industrial d'Ercros a Tarragona, amb una plantilla de més de 300 treballadors, celebra aquesta setmana les 7 milions d'hores treballades sense patir cap accident laboral amb baixa del personal propi. Segons el seu director, Marc Fargas, aquests excel•lents resultats es deuen "a la feina ben feta, a la implicació de tots els treballadors, a la gestió compromesa i a l'actitud prudent i professional".

Fabrica Vila-Seca II Ercros

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal