icono-email icono-sitemap

Ercros, nou patrocinador oficial dels jocs mediterranis Tarragona 2018

Tarragona, 13 de juliol de 2017. - L’alcalde i president del comitè organitzador dels jocs i el president d’Ercros han signat l'acord.

L’empresa Ercros s’ha convertit en nou patrocinador oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. El conveni de patrocini ha estat signat per l’alcalde i president del comitè organitzador dels jocs, Josep Fèlix Ballesteros, i el president i conseller delegat d'Ercros, Antoni Zabalza Martí. L’acte ha tingut lloc a Casa Canals. També hi ha assistit el conseller comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor.

IMG-WEB1

Llegeix més...

Joan Miquel Capdevila, nou director del Complex Industrial de Tarragona

Barcelona, 7 de juliol de 2017. - Joan Miquel Capdevila Gascón ha estat nomenat director del Complex Industrial de Tarragona, amb efecte a partir del 10 de juliol de 2017, en substitució de Marc Fargas Mas, que resta pendent de destinació.

vilaseca dron web

Llegeix més...

La junta d'Ercros aprova, per primera vegada a la seva història, el pagament de dividend

Barcelona, 23 de juny de 2017 - La junta general ordinària d'accionistes d'Ercros, que s'ha celebrat avui a Barcelona, ha aprovat totes les propostes d'acord contingudes a l'ordre del dia, entre les quals destaquen diverses propostes relacionades amb la retribució a l'accionista.

Junta 2017 web

Llegeix més...

Ercros informa sobre la data de pagament del dividend

Barcelona, 23 de juny de 2017. - De conformitat amb el que estableix l'article 228 del Reial Decret Legislatiu 4/2015, del 23 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de Mercat de Valors, Ercros, S.A. (d’ara endavant, "la Societat"), mitjançant aquest escrit comunica el següent

FET RELLEVANT

Com a continuació dels fets rellevants número 244.465, 252.223 i 252.224, la Societat comunica que, d'acord amb l'aplicació del resultat d'Ercros, S.A. corresponent a l'exercici 2016 aprovada per la junta general ordinària d'accionistes celebrada en el dia d'avui, el repartiment del dividend en efectiu amb càrrec als beneficis de 2016, per un import de 0,04 euros bruts per acció, s'efectuarà el proper 5 de juliol.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

Ercros preveu obtenir un benefici de 23 milions en el primer semestre

Barcelona, 22 de juny de 2017. -  Ercros preveu obtenir un ebitda de 37 milions d'euros i un benefici de 23 milions d'euros en els sis primers mesos de 2017. Aquesta previsió suposa incrementar un 9,5% l'ebitda i un 17,1% el benefici del primer semestre de 2016.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal