icono-email icono-sitemap

Ercros presenta les noves pastilles de clor que espanten els mosquits de la piscina i que sortiran a la venda el 2018

Barcelona, 17 d'octubre de 2017. - Ercros presenta les noves pastilles de clor amb un additiu microencapsulat que espanta els mosquits de la piscina i que sortiran a la venda en la campanya del 2018. La presentació es farà a la Fira Piscina & Wellness, que tindrà lloc del 17 al 20 d'octubre a Barcelona.

mosquito-web

Llegeix més...

Ercros informa sobre l'anunci de compra d'accions pròpies

Barcelona, 10 d’octubre de 2017. - De conformitat amb el que estableix l'article 228 del Reial Decret Legislatiu 4/2015, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de Mercat de Valors, Ercros, SA (En endavant, "la Societat"), mitjançant aquest escrit comunica el següent

FET RELLEVANT

Com a continuació del fet rellevant (núm. 255.034) publicat el 26 de juliol de 2017, la Societat informa que, a l'empara del programa de recompra d'accions pròpies, ha dut a terme, durant el període transcorregut entre el 4 d'octubre de 2017 i el 6 d'octubre de 2017, les següents operacions sobre les seves pròpies accions:

Ercors-fabrica-generica web

Llegeix més...

ErcrosBio PHA, el bioplàstic d'Ercros que lluita contra les deixalles marines

Barcelona, 28 de setembre de 2017. - Ercros presentarà una nova gamma de productes sostenibles, sota el lema Ercros, we care al recinte Smart Chemistry Smart Future d'Expoquimia, que se celebrarà a Barcelona del 2 al 6 d'octubre. En el seu estand i a la zona expositiva, Ercros donarà a conèixer productes innovadors que uneixen l'eficiència amb el respecte i la protecció del medi ambient.

tortuga feliz

 

Llegeix més...

Agustín Franco, nou director general de negocis d’Ercros

Barcelona, 26 de setembre de 2017. - El consell d'administració d'Ercros ha nomenat a Agustín Franco Blasco com a director general de negocis d'Ercros, amb efecte a partir de l'1 d'octubre de 2017, en substitució de José Luis Muñiz Álvarez que deixa l'empresa amb motiu de la seva jubilació i a qui el consell agraeix els serveis prestats al llarg dels més de 44 anys en què ha estat vinculat a Ercros.

Agustin Franco 2

Llegeix més...

Ercros anuncia la inscripció de la reducció de capital

Barcelona, 28 de juliol de 2017. - Ercros informa que, amb data de 27 de juliol de 2017, ha estat inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona l'escriptura de la reducció del seu capital social en 932.058 euros, corresponent a l'amortització de 3.106.860 d'accions pròpies, de 0,30 euros de valor nominal cadascuna d'elles, representatives del 2,723% del capital social..

muestra 3

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal