icono-email icono-sitemap

200 persones participen a la jornada de portes obertes organitzada per la fàbrica d'Ercros a Aranjuez

Aranjuez, 22 de juny de 2015. - La fàbrica d'Ercros a Aranjuez va celebrar dissabte passat una jornada de portes obertes per a familiars i amics dels treballadors en què van participar més de 200 persones. Al llarg del matí i en un ambient festiu els participants es van acostar a les instal•lacions del Paseo del Deleite. Des d'allà, organitzats en grups i guiats per tècnics de la pròpia fàbrica, van ser acompanyats a conèixer de primera mà els processos productius i les mesures per protegir la seguretat i el medi ambient que aplica la fàbrica d'Aranjuez.

Compo aranjuez

Llegeix més...

80 treballadors d'Ercros a Sabiñánigo obtenen el certificat de professionalitat que acredita la seva experiència en el sector químic

Barcelona, 18 de juny de 2015. - El Departament d'Educació d'Aragó i la Federació d'Empreses Químiques i Plàstics d'Aragó han atorgat a 80 treballadors de la fàbrica de Sabiñánigo d'Ercros el certificat de professionalitat que acredita la seva experiència i coneixements en el sector químic. Aquests operaris, que compten amb una àmplia experiència laboral, no tenien un títol que ho acredités. A partir d'ara podran certificar els seus coneixements amb aquesta nova titulació, que per primera vegada s'atorga a Aragó.

1SA-1-012

Llegeix més...

La Universitat de Zaragoza premia el projecte de microencapsulació de la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Barcelona, 12 de juny de 2015. - El professor Joaquín Coronas, de l'Institut de Nanociència d'Aragó, i el departament de R+D de la fàbrica de Sabiñánigo d'Ercros han estat reconeguts en els premis "Triple Hélice" de la Universitat de Saragossa pel seu projecte de microencapsulació de substàncies en les pastilles per al tractament de l'aigua de piscina. 

Compo

Llegeix més...

La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo premiada per la seva seguretat laboral

Sabiñánigo, 5 de juny de 2015.- La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha rebut el Premi Seguretat 2014 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). Aquest guardó és un reconeixement als centres de producció química, amb més de 50 treballadors, que han obtingut un índex de freqüència d'accidents 0 al llarg de 2014; és a dir, que no han patit cap accident laboral amb baixa durant l'any passat.

Ercros Sabiñanigo 1

Llegeix més...

Ercros formalitza la venda de la fàbrica de Palos de la Frontera

Barcelona, 2 de juny del 2015.- Ercros i Salinas del Odiel han signat avui, 2 de juny del 2015, la compravenda d’Electroquímica Onubense, empresa filial d’ Ercros i actual propietària de la fàbrica de Palos de la Frontera i titular de la concessió de la Salina de Huelva.

3PA-2CM-033

En virtut de l’acord assolit l’11 de febrer del 2015 per Ercros i Salinas del Odiel i com a pas previ a la venda, l’1 de maig passat, Ercros va traspassar a Electroquímica Onubense el negoci de clor-sosa i l’obtenció de sal de Palos de la Frontera, així com la propietat dels terrenys, instal•lacions i concessions que suporten aquest negoci. La resta dels terrenys del recinte fabril segueixen sent propietat d’Ercros.

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal