icono-email icono-sitemap

La fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo rep la visita dels alumnes del Institut Biello Aragón

Sabiñánigo, 30 de maig de 2016. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo, en el marc de la seva tasca pedagògica, ha rebut la visita dels alumnes del grau mitjà d'instal·lacions elèctriques i automàtiques i el grau superior d'automatització i robòtica industrial de l'Institut Biello Aragón de Sabiñánigo.

22 alumnes, acompanyats dels seus professors i de personal tècnic d'Ercros, han visitat la planta d'electròlisi de clorat sòdic, el parc d'alta tensió i la planta d'envasat de carbonat potàssic. Donada l'orientació professional dels alumnes, la visita s'ha centrat en aspectes com ara l'equipament elèctric industrial i l'envasament del producte, que a la fàbrica de Sabiñánigo compta amb un alt grau d'automatització.

IES Biello Aragon

Llegeix més...

Ercros preveu obtenir un benefici de 17 milions el primer semestre

Barcelona, 25 de maig de 2016. - Ercros preveu obtenir un ebitda de 33 milions d'euros i un benefici de 17 milions d'euros en els sis primers mesos de 2016. Aquesta previsió duplica l'ebitda i més que triplica el benefici del primer semestre de 2015.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

Ercros col·labora en el Màster en Eines per al Desenvolupament Professional a la Indústria de la Universitat Rovira i Virgili

Tarragona, 18 de maig de 2016. -  La responsable del Departament de Qualitat i Medi Ambient del Complex de Tarragona d’Ercros, Belén Brota, impartirà classes al Màster en Eines per al Desenvolupament Professional de la Universitat Rovira i Virgili. Es tracta d’un títol propi d’aquesta universitat, que compta amb la col·laboració del teixit empresarial químic de Tarragona.

Logo rovira i virgili

 

Llegeix més...

Ercros preveu invertir 54 milions d'euros per adaptar-se al tancament de les electròlisi amb tecnologia de mercuri

Barcelona, 10 de maig de 2016. - Ercros ha presentat el Pla d'Adaptació al Canvi Tecnològic (Pla Act), que preveu inversions per import de 53,7 milions d'euros, l'objectiu del qual és reorganitzar l'activitat de la companyia després del tancament de les plantes de producció de clor mitjançant tecnologia de mercuri i el cessament en el consum de clor del seu principal client, tot això a partir de 2018, per tal d'arribar a un ebitda estimat de 48 milions d'euros.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

Ercros signa un acord de titulització amb Finacity de 12 milions de dòlars

Barcelona, 9 de maig de 2016. - Ercros i Finacity Corporation, han signat un contracte de factoring per import de 12 milions de dòlars, per a un període de tres anys (2016-2019), que anticipa a Ercros comptes a cobrar de clients en dòlars.

235602 finacitylogo original

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal