icono-email icono-sitemap

Ercros preveu obtenir un benefici de 23 milions en el primer semestre

Barcelona, 22 de juny de 2017. -  Ercros preveu obtenir un ebitda de 37 milions d'euros i un benefici de 23 milions d'euros en els sis primers mesos de 2017. Aquesta previsió suposa incrementar un 9,5% l'ebitda i un 17,1% el benefici del primer semestre de 2016.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

Les fàbriques d'Ercros a Flix i Sabiñánigo premiades per la seva seguretat laboral

Barcelona, 12 de juny de 2017. - Les fàbriques d'Ercros a Flix i Sabiñánigo han rebut el Premi Seguretat 2016 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). Aquest guardó és un reconeixement als centres de producció del sector químic de més de 50 treballadors, que no van patir cap accident laboral amb baixa entre el personal propi durant l'any passat.

FEIQUE WEB
Jaime Molina, director de Flix i Luis Gállego, director de Sabiñánigo rebent el premi de mans de Juan Antonio Labat, director general de Feique i Olga Sebastian, directora del Centre Nacional de Noves Tecnologies del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social

Llegeix més...

19 anys sense accidents laborals amb baixa a la fàbrica d’Ercros de Tarragona

Tarragona, 12 de juny de 2017. - La fàbrica d’Ercros a Tarragona acaba d'assolir una nova fita en matèria de seguretat laboral, el compliment de 19 anys consecutius sense patir cap accident amb baixa entre el personal propi.

accidentes TGN WEB

Llegeix més...

Ercros signa un acord europeu per minimitzar l'impacte dels residus plàstics de les seves fàbriques

Barcelona, 29 de maig de 2017. - Ercros s'ha unit al programa Operation Clean Sweep de l'organització PlasticsEurope, que forma part del pla d'acció de la Unió Europea en matèria d'economia circular. L'objectiu del programa és evitar totalment les pèrdues de microresidus de plàstic, en forma de gransa, mitjançant l'adopció de les millors pràctiques de protecció ambiental per part de tots els agents implicats en la cadena de valor del plàstic.

Foto Compromiso OCS web

Llegeix més...

Ercros amplia en 10 milions d'euros les inversions del Pla Act

Barcelona, 25 de maig de 2017. - Ercros ha ampliat en 10 milions d'euros, fins als 63,7 milions d'euros, l'import de les actuacions previstes en el Pla d'adaptació al canvi tecnològic («Pla Act»), que abasta el període 2016-2020 i que estan sent executades segons el calendari previst.

Ercros Fabrica Generica

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal