icono-email icono-sitemap

Ercros continuarà subministrant clor al seu principal client

Barcelona, 16 de març de 2017. - Ercros i el seu principal client de clor han signat un nou contracte pel qual Ercros continuarà subministrant clor, entre d’altres matèries primeres, a aquest client. Aquest contracte substituirà l'actual que finalitza el 30 de novembre de 2017.

Vila-seca I

Llegeix més...

Ercros obté un benefici de 45 milions d’euros, 38 milions més que el 2015

Barcelona, 28 de febrer de 2017. - El resultat d'Ercros el 2016 dona un benefici de 45,16 milions d'euros, més de sis vegades l'obtingut el 2015 i equivalent a una millora de 37,92 milions d'euros.

Aquest resultat ha estat possible gràcies a la reducció de costos fixos i les millores de la productivitat aconseguides per la companyia en els últims exercicis, que han permès aprofitar la recuperació econòmica i la favorable conjuntura de preus de les energies i dels principals aprovisionaments.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

Anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 30 de gener de 2017. - De conformitat amb el que estableix l'article 228 del Reial Decret Legislatiu 4/2015, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de Mercat de Valors, Ercros, SA (En endavant, "la Societat"), mitjançant aquest escrit comunica el següent

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

L'administració catalana autoritza a Ercros a ampliar la producció de clor a Vila-seca

Barcelona, 30 de gener de 2017. - El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha aprovat la modificació de l'autorització ambiental integrada (AAI) de la fàbrica de Vila-seca I d'Ercros, sol·licitada amb l'objectiu d'ampliar la capacitat de producció de clor de la planta d'electròlisi amb tecnologia de membrana fins a les 120.000 t/any, amb el simultani cessament de l'activitat de l'actual planta d'electròlisi amb tecnologia de mercuri.

VS1

Llegeix més...

L’alcalde d’Almussafes visita la fàbrica d’Ercros

Almussafes, 26 de gener de 2017. - L’alcalde d’Almussafes, Toni Gonzalez, va visitar dilluns passat la fàbrica que Ercros té a la població i va presentar als responsables de la factoria els nous plans de l’Ajuntament en matèria de foment de l’ocupació. Juntament amb l’alcalde va visitar les instal·lacions d’Ercros Elena Baldoví, directora de l’Agència de Desenvolupament Local i màxima responsable del Pla de Foment de l’Ocupació d’Almussafes.

almussafes NP Web
 

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal