icono-email icono-sitemap

Ercros i l’Institut de Flix signen un conveni per la formació dels treballadors de la fàbrica

Flix, 8 de maig de 2017.Ercros ha signat un conveni de col·laboració amb l’institut de secundària de Flix per promoure la formació del seus treballadors. Gràcies a aquest acord, els treballadors de la fàbrica de Flix podran accedir a cicles formatius de manteniment electromecànic i sistemes electrotècnics i automatitzats sense tenir els requisits acadèmics d’accés.

Foto Conveni Flix web

Llegeix més...

Estudiants de la Universitat de Saragossa visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 5 de maig de 2017 - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo continua amb la seva tasca pedagògica i ha tornat a obrir les seves portes per acollir, en aquesta ocasió, la visita de 68 estudiants i dos professors del grau de químiques de la Universitat de Saragossa.

Universidad Sabi web

Llegeix més...

Ercros incrementa el seu benefici un 15,8% fins als 9 milions d'euros

Barcelona, 3 de maig de 2017. - Ercros ha tancat el primer trimestre del 2017 amb un benefici de 9,23 milions d'euros, un 15,8% per sobre de l'obtingut en el mateix període de l'exercici anterior que va ser de 7,97 milions d'euros.

Aquest augment de 1,26 milions d'euros és especialment rellevant al haver-se produït en un context de forta pujada del preu de les principals matèries primeres, especialment l'electricitat i el metanol, que han experimentat increments superiors al 50% respecte del primer trimestre del 2016. També és indicatiu de la fortalesa mostrada per la majoria dels nostres mercats, que a més de generar un major volum de vendes, està permetent un augment dels marges.

 
Ercors-fabrica-generica web

Llegeix més...

Estudiants de l'Institut Biello Aragón visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 2 de maig de 2017. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha obert de nou les seves portes per acollir la visita de 20 alumnes de grau mitjà d'instal·lacions elèctriques i automàtiques i de grau superior d'automatització i robòtica industrial de l'Institut Biello Aragón de la seva mateixa localitat.

WEB 20170428 100617

Llegeix més...

Ercros ha iniciat la caracterització de sòls en 4 possibles punts d’abocament de residus històrics a Flix.

Barcelona, 27 d'abril de 2017. - Ercros ha reiniciat els treballs d'investigació dels quatre terrenys de la seva propietat on l'informe geofísic fet per la Universitat de Granada, per encàrrec de l'Agència de Residus de Catalunya ("ARC"), ha detectat possibles alteracions del sòl. Aquests treballs, que van començar el 19 d’abril, van ser aturats el divendres 21, a l’espera que la subcomissió de sòls donés el vistiplau al pla d’investigació.

Flix Diposit-Aubal WEB

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal