icono-email icono-sitemap

Ercros amplia en 10 milions d'euros les inversions del Pla Act

Barcelona, 25 de maig de 2017. - Ercros ha ampliat en 10 milions d'euros, fins als 63,7 milions d'euros, l'import de les actuacions previstes en el Pla d'adaptació al canvi tecnològic («Pla Act»), que abasta el període 2016-2020 i que estan sent executades segons el calendari previst.

Ercros Fabrica Generica

Llegeix més...

Ercros finalista als premis Randstad a l'atractiu laboral

Barcelona, 23 de maig de 2017. - Ercros ha sigut finalista entre les empreses químiques espanyoles candidates als premis Randstad Awards 2017 a l'atractiu laboral. Aquest guardó, que ha celebrat la seva vuitena edició, valora les condicions econòmiques de les empreses, les seves perspectives de futur i l'ambient de treball.

randstad web-21
D'esquerra a dreta: Juan Ignacio Ledesma, responsable de recursos humans de la divisió de farmàcia d'Ercros; Maite Madrid, directora d'àrea de Randstad; Mª Carmen Cruzado, directora de la divisió de farmàcia; i Santiago Segura, director comercial de la divisió.

Llegeix més...

Ercros proposa a la junta una política estable de retribució a l'accionista

Barcelona, 19 de maig de 2017. - El consell d'administració d'Ercros, a més d'una retribució a l'accionista amb càrrec als beneficis de l'exercici 2016, proposarà a la junta general ordinària d'accionistes la ratificació d'una política de retribució a l'accionista amb càrrec als beneficis dels propers quatre anys (2017-2020).

FotoMuestra articulos

Llegeix més...

L'administració aragonesa autoritza a Ercros a ampliar la producció de clor a Sabiñánigo

Barcelona, 17 de maig de 2017. - L'Institut Aragonès de Gestió Ambiental del Govern d'Aragó ha aprovat una nova autorització ambiental integrada («AAI») per a la fàbrica de Sabiñánigo d'Ercros, sol·licitada amb motiu de l'ampliació de la capacitat de producció de clor amb tecnologia de membrana en 15.000 t/any fins a les 45.000 t/any. Aquesta actuació suposarà una inversió de 12 milions d'euros.

Sabinanigo 1-web

Llegeix més...

El Govern de Cantàbria vulnerarà la llei si autoritza una pròrroga a Solvay

15 de maig de 2017. -  L'empresa belga hauria evitat els perjudicis que ara esgrimeix  per demanar la pròrroga si hagués actuat dins del termini legal  com així ho ha fet la resta del sector europeu

El Govern de Cantàbria va aprovar el passat 28 d'abril una proposta de resolució per la qual es revisa i modifica l'autorització ambiental integrada («AAI») atorgada a la planta de producció de clor amb tecnologia de mercuri de Solvay a Torrelavega, a la qual concedeix una pròrroga de 24 mesos, a comptar des de la data en què es notifiqui la resolució, per tancar aquesta planta.

En cas que finalment el Govern de Cantàbria faci definitiva la proposta esmentada estaria contravenint la normativa europea i espanyola, que estableix un termini legal, que venç l'11 de desembre de 2017, per cessar la producció de clor amb tecnologia de mercuri. Aquest termini és improrrogable i idèntic per a tots els fabricants europeus.

 
logos cloro

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal