icono-email icono-sitemap

18 anys sense accidents laborals amb baixa a la fàbrica d’Ercros a Tarragona

Tarragona, 6 de juny de 2016. - Aquest cap de setmana la fàbrica d’Ercros a Tarragona ha celebrat una nova fita en matèria de seguretat laboral, diumenge dia 5 assolia els 18 anys consecutius sense cap accident amb baixa entre el personal propi.

Fabrica de Tarragona

Llegeix més...

Les fàbriques d’Ercros a Aranjuez i Almussafes premiades por la seva seguretat laboral

Barcelona, 3 de juny de 2016. - Les fàbriques d'Ercros a Aranjuez i Almussafes han rebut el Premi Seguretat 2015 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). Aquest guardó és un reconeixement als centres de producció del sector químic, amb més de 50 treballadors, que no han patit cap accident laboral amb baixa durant l'any passat.

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo rep la visita dels alumnes del Institut Biello Aragón

Sabiñánigo, 30 de maig de 2016. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo, en el marc de la seva tasca pedagògica, ha rebut la visita dels alumnes del grau mitjà d'instal·lacions elèctriques i automàtiques i el grau superior d'automatització i robòtica industrial de l'Institut Biello Aragón de Sabiñánigo.

22 alumnes, acompanyats dels seus professors i de personal tècnic d'Ercros, han visitat la planta d'electròlisi de clorat sòdic, el parc d'alta tensió i la planta d'envasat de carbonat potàssic. Donada l'orientació professional dels alumnes, la visita s'ha centrat en aspectes com ara l'equipament elèctric industrial i l'envasament del producte, que a la fàbrica de Sabiñánigo compta amb un alt grau d'automatització.

IES Biello Aragon

Llegeix més...

Ercros preveu obtenir un benefici de 17 milions el primer semestre

Barcelona, 25 de maig de 2016. - Ercros preveu obtenir un ebitda de 33 milions d'euros i un benefici de 17 milions d'euros en els sis primers mesos de 2016. Aquesta previsió duplica l'ebitda i més que triplica el benefici del primer semestre de 2015.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

Ercros col·labora en el Màster en Eines per al Desenvolupament Professional a la Indústria de la Universitat Rovira i Virgili

Tarragona, 18 de maig de 2016. -  La responsable del Departament de Qualitat i Medi Ambient del Complex de Tarragona d’Ercros, Belén Brota, impartirà classes al Màster en Eines per al Desenvolupament Professional de la Universitat Rovira i Virgili. Es tracta d’un títol propi d’aquesta universitat, que compta amb la col·laboració del teixit empresarial químic de Tarragona.

Logo rovira i virgili

 

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal