icono-email icono-sitemap

Ercros finalitza el programa de recompra d'accions pròpies

Barcelona 28 de març de 2016. - Ercros ha finalitzat el programa de recompra d'accions pròpies iniciat el 20 de gener de 2017, a l'aconseguir el primer dels límits d'aquest programa (la compra d'accions pròpies per un valor màxim de 9 milions d'euros).

muestra 3

Llegeix més...

Estudiants de l’Institut San Alberto Magno visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 23 de març de 2016. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha tornat a obrir les seves portes per acollir una nova visita d'alumnes d'instituts de la regió, continuant així amb la seva tasca pedagògica. En aquesta ocasió 35 alumnes de primer de batxillerat de l'institut San Alberto Magno de Sabiñánigo han pogut conèixer les instal·lacions d'Ercros de la seva localitat.

visita sabi 23 3 web

Llegeix més...

Ercros continuarà subministrant clor al seu principal client

Barcelona, 16 de març de 2017. - Ercros i el seu principal client de clor han signat un nou contracte pel qual Ercros continuarà subministrant clor, entre d’altres matèries primeres, a aquest client. Aquest contracte substituirà l'actual que finalitza el 30 de novembre de 2017.

Vila-seca I

Llegeix més...

Ercros obté un benefici de 45 milions d’euros, 38 milions més que el 2015

Barcelona, 28 de febrer de 2017. - El resultat d'Ercros el 2016 dona un benefici de 45,16 milions d'euros, més de sis vegades l'obtingut el 2015 i equivalent a una millora de 37,92 milions d'euros.

Aquest resultat ha estat possible gràcies a la reducció de costos fixos i les millores de la productivitat aconseguides per la companyia en els últims exercicis, que han permès aprofitar la recuperació econòmica i la favorable conjuntura de preus de les energies i dels principals aprovisionaments.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

Anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 30 de gener de 2017. - De conformitat amb el que estableix l'article 228 del Reial Decret Legislatiu 4/2015, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de Mercat de Valors, Ercros, SA (En endavant, "la Societat"), mitjançant aquest escrit comunica el següent

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal