icono-email icono-sitemap

Ercros obté un nou reconeixement com a empresa eco-innovadora

Barcelona, 21 d’abril de 2016. - Ercros ha obtingut el certificat del projecte Reco-Inno, que reconeix la proactivitat de l'empresa cap a la eco-innovació i la sostenibilitat ambiental. Aquesta nova certificació la promou el Centre d'Investigació de Recursos i Consums Energètics («Circe») i s'atorga a empreses d'Aragó, Catalunya, Navarra i el País Basc compromeses amb el disseny i la innovació ecològica.

logo raiz

Llegeix més...

La FDA retira la warning letter que mantenia sobre els productes de la divisió de farmàcia d’Ercros

Madrid, 11 d’abril de 2016. - L'agència pública nord-americana FDA (Food and Drug Administration) ha donat el vistiplau a les accions correctores dutes a terme per la divisió de farmàcia d'Ercros, com a resposta a la inspecció duta a terme a la fàbrica de Aranjuez al desembre de 2014, i li ha comunicat la retirada de la nota d'advertència (warning letter) que mantenia sobre els seus productes.

 
9604270539 a933c75f12 o

 

Llegeix més...

Pròrroga del contracte per buscar nous projectes industrials a Flix

Barcelona,7 d'abril de 2016. - Finalitzat el període de vigència del contracte subscrit per Ercros i l'empresa consultora especialitzada en processos de reindustrialització, MOA BPI Group, en el marc de l'acord establert entre el Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Flix i Ercros, per a la recerca de nous projectes capaços de generar ocupació en la Flix (Tarragona), les parts han decidit prorrogar en un any la durada del contracte, fins a l'1 d'abril de 2017.

detalle torre

Llegeix més...

Estudiants de la Universitat Rovira i Virgili visiten la fàbrica de Vila-seca II del Complex Industrial d’Ercros a Tarragona

Tarragona, 30 de març de 2016. - El centre de Vila-seca II del Complex Industrial d’Ercros a Tarragona ha rebut la visita de 50 estudiants de tercer curs del grau de Química de la Universitat Rovira i Virgili. Els alumnes universitaris, acompanyats dels seus professors, han conegut el procés de producció de la planta de VCM (clorur de vinil). Així mateix, el personal tècnic d’Ercros els ha explicat el funcionament del centre i com aquest s’integra dins del Complex Industrial que el grup químic català té a Tarragona. També han rebut una breu explicació general sobre Ercros i les fàbriques del grup.

 
visitaVSII

Llegeix més...

Ercros preveu invertir 28 milions d'euros a la fàbrica de Sabiñánigo

Sabiñánigo, 15 de març de 2016. - En el marc de la visita de la consellera d'Economia, Indústria i Ocupació del Govern d'Aragó, Marta Gastón, a la fàbrica de Sabiñánigo, Ercros ha anunciat el pla d'inversions d'aquest centre que preveu actuacions per un import total de 28 milions d'euros per al període 2016-2020.

IMG-20160315-WA0005

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal