icono-email icono-sitemap

L'administració catalana autoritza a Ercros a ampliar la producció de clor a Vila-seca

Barcelona, 30 de gener de 2017. - El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha aprovat la modificació de l'autorització ambiental integrada (AAI) de la fàbrica de Vila-seca I d'Ercros, sol·licitada amb l'objectiu d'ampliar la capacitat de producció de clor de la planta d'electròlisi amb tecnologia de membrana fins a les 120.000 t/any, amb el simultani cessament de l'activitat de l'actual planta d'electròlisi amb tecnologia de mercuri.

VS1

Llegeix més...

L’alcalde d’Almussafes visita la fàbrica d’Ercros

Almussafes, 26 de gener de 2017. - L’alcalde d’Almussafes, Toni Gonzalez, va visitar dilluns passat la fàbrica que Ercros té a la població i va presentar als responsables de la factoria els nous plans de l’Ajuntament en matèria de foment de l’ocupació. Juntament amb l’alcalde va visitar les instal·lacions d’Ercros Elena Baldoví, directora de l’Agència de Desenvolupament Local i màxima responsable del Pla de Foment de l’Ocupació d’Almussafes.

almussafes NP Web
 

Llegeix més...

El conseller de Territori i Sostenibilitat visita els treballs que Ercros du a terme per sanejar el terreny de la fàbrica de Flix

Flix, 28 de desembre de 2016.Aquest matí el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, l'alcalde de Flix, Marc Mur, i altres representants de l'administració catalana i l'Ajuntament, han visitat la fàbrica d'Ercros de Flix per conèixer "in situ" els treballs de caracterització i sanejament que l'empresa està duent a terme i les actuacions que té previst endegar el 2017.

Visita conseller flix web

Llegeix més...

La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo rep el segell de Responsabilitat Social d'Aragó

Sabiñánigo, 20 de desembre de 2016. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha rebut el segell d'empresa Responsable Socialment d'Aragó (RSA) atorgat pel Govern d'Aragó conjuntament amb les patronals CEOE i Cepyme i els sindicats UGT i CCOO. Aquesta nova acreditació rebuda per la fàbrica de Sabiñánigo reconeix les seves bones pràctiques en matèria de responsabilitat social i la seva adhesió als principis de sensibilització, compromís, formació i transparència.

logo-rsa-sello

Llegeix més...

Els empresaris de Cerdanyola reconeixen les polítiques mediambientals d’Ercros

Cerdanyola, 5 de desembre de 2016. - L’Associació Cerdanyola Empresarial ha premiat la fàbrica d’Ercros a Cerdanyola per les seves polítiques de responsabilitat social en matèria de protecció del medi ambient. Durant la Nit Empresarial de Cerdanyola s’han lliurat diversos reconeixements a les empreses i entitats de la ciutat. La fàbrica d’Ercros ha sigut guardonada amb el premi RSE (Responsabilitat Social Empresarial) pels seus èxits en la reducció de l’impacte mediambiental de les seves instal·lacions.

Foto sopar web

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal