icono-email icono-sitemap

Ercros convoca la junta d’accionistes

Barcelona, 6 de maig de 2016. - El consell d'administració d'Ercros ha convocat la junta general ordinària d'accionistes, que se celebrarà molt probablement el 10 de juny a les 12:00 hores, en segona convocatòria.

Els accionistes que assisteixin a la junta rebran una prima de 0,005 euros bruts per acció d'Ercros que posseeixin.

FotoMuestra articulos
 

Llegeix més...

Ercros obté un benefici de 8 milions d'euros en el primer trimestre

Barcelona, 2 de maig de 2016. - Ercros ha finalitzat el primer trimestre de 2016 amb un benefici de 7,97 milions d'euros, xifra que supera en 7,57 milions d'euros els 0,40 milions d'euros de beneficis obtinguts en el mateix període de 2015 i que supera, així mateix, el benefici obtingut durant tot l'exercici 2015, que va ascendir a 7,24 milions d'euros.

Ercros Fabrica Generica

 

Llegeix més...

Estudiants de química de la Universitat de Saragossa visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 29 d’abril de 2016. - Seguint amb una tradició que es repeteix any rere any, els estudiants del Grau de Químiques de la Universitat de Saragossa han visitat les instal·lacions d'Ercros a Sabiñánigo. Els dies 26 i 27 d'abril, 96 alumnes acompanyats de dos professors del Departament de Química Inorgànica han conegut el funcionament de les plantes de clor potassa, clorat sòdic i aigua oxigenada.

collage Sabi Abril 2016

Llegeix més...

Ercros obté un nou reconeixement com a empresa eco-innovadora

Barcelona, 21 d’abril de 2016. - Ercros ha obtingut el certificat del projecte Reco-Inno, que reconeix la proactivitat de l'empresa cap a la eco-innovació i la sostenibilitat ambiental. Aquesta nova certificació la promou el Centre d'Investigació de Recursos i Consums Energètics («Circe») i s'atorga a empreses d'Aragó, Catalunya, Navarra i el País Basc compromeses amb el disseny i la innovació ecològica.

logo raiz

Llegeix més...

La FDA retira la warning letter que mantenia sobre els productes de la divisió de farmàcia d’Ercros

Madrid, 11 d’abril de 2016. - L'agència pública nord-americana FDA (Food and Drug Administration) ha donat el vistiplau a les accions correctores dutes a terme per la divisió de farmàcia d'Ercros, com a resposta a la inspecció duta a terme a la fàbrica de Aranjuez al desembre de 2014, i li ha comunicat la retirada de la nota d'advertència (warning letter) que mantenia sobre els seus productes.

 
9604270539 a933c75f12 o

 

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal