icono-email icono-sitemap

La junta d'Ercros renova el consell d'administració

Barcelona, ​​10 juny 2016 - La junta general ordinària d'accionistes d'Ercros, que s'ha celebrat avui a Barcelona, ​​ha aprovat totes les propostes d'acords que contenia l'ordre del dia, entre les que destaquen la reelecció del conseller executiu, Antonio Zabalza Martí, i dels consellers enquadrats en la categoria d'«altres consellers externs», Laureano Roldán Aguilar i Eduardo Sánchez Morrondo, així com el nomenament com a consellers independents de Jordi Dagà Sancho i Lourdes Vega Fernádez. El nombre de membres del consell d'administració d'Ercros ha quedat fixat en cinc.

2016 Junta Ercros Web

Llegeix més...

L’alcalde de Cerdanyola visita la fàbrica d’Ercros

Cerdanyola del Vallès, 9 de juny de 2016. - L’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, acompanyat del regidor de promoció econòmica, Marc Costa, ha visitat la fàbrica d’Ercros d’aquesta localitat.

visita alcalde cerdanyola web

Llegeix més...

18 anys sense accidents laborals amb baixa a la fàbrica d’Ercros a Tarragona

Tarragona, 6 de juny de 2016. - Aquest cap de setmana la fàbrica d’Ercros a Tarragona ha celebrat una nova fita en matèria de seguretat laboral, diumenge dia 5 assolia els 18 anys consecutius sense cap accident amb baixa entre el personal propi.

Fabrica de Tarragona

Llegeix més...

Les fàbriques d’Ercros a Aranjuez i Almussafes premiades por la seva seguretat laboral

Barcelona, 3 de juny de 2016. - Les fàbriques d'Ercros a Aranjuez i Almussafes han rebut el Premi Seguretat 2015 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). Aquest guardó és un reconeixement als centres de producció del sector químic, amb més de 50 treballadors, que no han patit cap accident laboral amb baixa durant l'any passat.

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo rep la visita dels alumnes del Institut Biello Aragón

Sabiñánigo, 30 de maig de 2016. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo, en el marc de la seva tasca pedagògica, ha rebut la visita dels alumnes del grau mitjà d'instal·lacions elèctriques i automàtiques i el grau superior d'automatització i robòtica industrial de l'Institut Biello Aragón de Sabiñánigo.

22 alumnes, acompanyats dels seus professors i de personal tècnic d'Ercros, han visitat la planta d'electròlisi de clorat sòdic, el parc d'alta tensió i la planta d'envasat de carbonat potàssic. Donada l'orientació professional dels alumnes, la visita s'ha centrat en aspectes com ara l'equipament elèctric industrial i l'envasament del producte, que a la fàbrica de Sabiñánigo compta amb un alt grau d'automatització.

IES Biello Aragon

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal