icono-email icono-sitemap

Ercros rep el premi a la transparència atorgat per la Federació de la Indústria Química

Barcelona, 11 de desembre de 2015. - Ercros ha rebut el premi a la transparència atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique) en col·laboració amb el Fòrum Química i Societat, aquest guardó reconeix la qualitat i transparència de l'informe de responsabilitat social empresarial que publica l'empresa i integra totes les actuacions, processos i decisions que es prenen en matèria de responsabilitat social.

collagetransparencia2

Llegeix més...

Els treballadors de la fàbrica d’Ercros a Cardona celebren la festivitat de Santa Bárbara

Cardona, 4 de desembre de 2015. - Seguint la tradició, el 4 de desembre, les persones que treballen a la fàbrica d’Ercros a Cardona, juntament amb les seves famílies, han participat ens els actes commemoratius de la festivitat de Santa Bàrbara, patrona dels miners.

Cardona

Llegeix més...

Quatre treballadores de la fàbrica de Sabiñánigo participen a la Cursa de la Dona de Saragossa

Sabiñánigo, 17 de novembre de 2015. - Quatre treballadores de la fàbrica d'Ercros de Sabiñánigo van participar el diumenge, 15 de novembre, en la XVIII Cursa de la Dona que va recórrer els carrers de Saragossa, per promoure el diagnòstic precoç del càncer de mama i la vida saludable com a forma de prevenció.

Llegeix més...

Ercros investiga l'ús de l'hidrogen i de les emissions de CO2 com a combustible

Sabiñánigo, 11 de novembre de 2015.- La fàbrica d'Ercros de Sabiñánigo, en col•laboració amb el Centre d'Investigació de Recursos i Consum Energètic (Circe) , està investigant la conversió de l'hidrogen generat en les seves plantes d'electròlisi i de les emissions de CO2 que generen les calderes de vapor del centre, en gas metà per ser usat com a combustible.

WEB  Ercros Sabinanigo

Llegeix més...

Ercros dobla el benefici fins als 6 milions d’euros

Barcelona, 9 de novembre del 2015. - El benefici d'Ercros en els nou primers mesos del 2015 ha pujat a 5,88 milions d'euros, un increment del 104% respecte dels 2,88 milions d'euros obtinguts en el mateix període de l'any anterior. Aquesta dada confirma la solidesa del procés de recuperació dels mercats en què opera la companyia.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal