icono-email icono-sitemap

Empresaris de les comarques del Solsonès i del Bages visiten la fàbrica d’Ercros a Cardona

Cardona, 2 de novembre de 2015. - L’Associació d’Empresaris de Cardona i l’Associació Empresaris per al Solsonès van visitar el divendres passat, 30 d’octubre, la fàbrica d’Ercros a Cardona. 13 persones, representants de les dues entitats, van poder conèixer de primera mà el funcionament de la planta d’obtenció de sal comuna.

Grup web
 

Llegeix més...

Estudiants de l'Institut Biello Aragón visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 2 de novembre de 2015. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo continua amb la seva tasca pedagògica i un curs més ha iniciat les visites d'alumnes de centres escolars i universitats. Divendres passat, 30 d'octubre, va rebre a 30 estudiants i tres professors del grau mitjà d'administració i finances de l'institut Biello Aragón de la mateixa localitat.

Sabi IES Biello Aragon WEB

 

Llegeix més...

Ercros llança unes noves tauletes de clor que espanten els mosquits de la piscina

Barcelona, 7 d'octubre de 2015. - Ercros, en col•laboració amb la Universitat de Saragossa, ha patentat una nova tecnologia basada en la nanotecnologia que permet, amb una única tauleta, desinfectar l'aigua de la piscina i repel•lir els insectes.

Infográfico3

Llegeix més...

Ercros redueix el seu índex d'emissions i millora la qualitat dels seus productes

Barcelona, 5 d'agost del 2015. - El 2014 Ercros va reduir el seu índex d'emissions en un 2,7% respecte de l'any anterior i un 14,8% respecte de la mitjana dels darrers cinc anys. Aquest índex mesura les substàncies emeses a l'aire i a l'aigua i el residus generats. Així mateix, les emissions directes de gasos d'efecte hivernacle s'han reduït un 7%.

portadaErcros2014 IRS

Llegeix més...

Ercros tanca el primer semestre amb un benefici de 5,6 milions

Barcelona, 21 de juliol del 2015 . - El primer semestre del 2015 ha confirmat la recuperació de l'activitat d’Ercros apuntada al començament de l'exercici. Durant aquest període, la companyia ha obtingut un benefici de 5,55 milions d'euros, comparats amb els 2,36 milions d'euros obtinguts durant el primer semestre del 2014; una millora de 3,19 milions d'euros respecte del resultat aconseguit al mateix període de l'any passat.

historia momento fusin para creacin ercros

Als sis primers mesos del 2015, la xifra de negocis ha pujat a 319,97 milions d'euros; un 2,6% per sobre de l'obtinguda al primer semestre del 2014 (311,90 milions d'euros). L'explicació d'aquesta pujada es troba en el repunt de l'activitat i en l'apreciació del dòlar respecte de l'euro, que han possibilitat tant una millora del preu dels productes finals, particularment els destinats a l'àrea del dòlar, com un augment del volum de vendes, per la major exportació generada.

Les vendes a l'exterior van representar el 49% de les vendes totals, un punt percentual més que al mateix període del 2014. Per mercats, les vendes van créixer un 23% als països de l'OCDE i de la resta del món (àrea del dòlar) mentre que van decréixer un 6,6% a la Unió Europea i van augmentar lleugerament al mercat interior (0,7%).

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal