icono-email icono-sitemap

El personal d’Ercros recull 3.369 Kg d'aliments i productes d'higiene

Barcelona, 15 de juliol de 2015.-  La campanya solidària de recollida d'aliments d’Ercros, duta a terme de manera voluntària pel personal de la companyia, ha captat 3.369 Kg d’aliments i productes d’higiene personal, que han estat lliurats a centres assistencials de les localitats on l'empresa desenvolupa la seva activitat per ser distribuits entre persones en situació de necessitat.

Muntatge Fotos

 

Llegeix més...

Ercros celebra la junta general ordinària d'accionistes

Barcelona, 30 de juny 2015 .- La junta general ordinària d'accionistes d'Ercros, que s'ha celebrat avui a Barcelona, ha aprovat totes les propostes d'acords que conté l'ordre del dia formulades pel consell d'administració i ha rebutjat les propostes d'acords formulades per un grup d'accionistes que posseeixen el 3,1% del capital social.

junta accionistas

Llegeix més...

El Complex d'Ercros a Tarragona compleix 7 milions d'hores treballades sense cap accident laboral

Barcelona, 23 de juny de 2015.- El Complex Industrial d'Ercros a Tarragona, amb una plantilla de més de 300 treballadors, celebra aquesta setmana les 7 milions d'hores treballades sense patir cap accident laboral amb baixa del personal propi. Segons el seu director, Marc Fargas, aquests excel•lents resultats es deuen "a la feina ben feta, a la implicació de tots els treballadors, a la gestió compromesa i a l'actitud prudent i professional".

Fabrica Vila-Seca II Ercros

Llegeix més...

200 persones participen a la jornada de portes obertes organitzada per la fàbrica d'Ercros a Aranjuez

Aranjuez, 22 de juny de 2015. - La fàbrica d'Ercros a Aranjuez va celebrar dissabte passat una jornada de portes obertes per a familiars i amics dels treballadors en què van participar més de 200 persones. Al llarg del matí i en un ambient festiu els participants es van acostar a les instal•lacions del Paseo del Deleite. Des d'allà, organitzats en grups i guiats per tècnics de la pròpia fàbrica, van ser acompanyats a conèixer de primera mà els processos productius i les mesures per protegir la seguretat i el medi ambient que aplica la fàbrica d'Aranjuez.

Compo aranjuez

Llegeix més...

80 treballadors d'Ercros a Sabiñánigo obtenen el certificat de professionalitat que acredita la seva experiència en el sector químic

Barcelona, 18 de juny de 2015. - El Departament d'Educació d'Aragó i la Federació d'Empreses Químiques i Plàstics d'Aragó han atorgat a 80 treballadors de la fàbrica de Sabiñánigo d'Ercros el certificat de professionalitat que acredita la seva experiència i coneixements en el sector químic. Aquests operaris, que compten amb una àmplia experiència laboral, no tenien un títol que ho acredités. A partir d'ara podran certificar els seus coneixements amb aquesta nova titulació, que per primera vegada s'atorga a Aragó.

1SA-1-012

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal