icono-email icono-sitemap

A la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo, l'experiència és un grau

24 de març de 2015 - 81 treballadors de la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo estan demostrant la validesa de la frase "l'experiència és un grau": tots ells s'han acollit al programa d'avaluació i acreditació de les competències impulsat pel Govern d'Aragó, pel qual podran obtenir un certificat professional de caràcter oficial en virtut dels seus anys d'experiència com a operadors
d'una planta química.

9007345462 bd766a7b0d o

Llegeix més...

Ercros obté un ebitda ordinari de 19,4 milions d’euros

El 2014, la xifra de negocis d'Ercros ha estat de 603,67 milions d'euros, un 3,4% inferior a l'aconseguida el 2013.

El principal factor que explica aquesta disminució és el menor preu de la sosa càustica i del PVC, en línia amb la caiguda observada en les commodities en general. El volum de negoci del quart trimestre també s'ha vist afectat per la substancial retallada de la retribució del servei d'interrompibilitat elèctrica que presta la societat i per la menor producció d'algunes plantes a causa de la força major declarada per un dels principals proveïdors i a activitats programades de manteniment.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

Marc Fargas imparteix una conferència sobre la importància de la química a les nostres vides

20 de febrer de 2015.- El director del Complex d'Ercros a Tarragona, Marc Fargas, va impartir la conferència "La química a casa nostra" sobre l'important paper que juga la química a les nostres vides. La conferència va tenir lloc a Mont-roig del Camp, organitzada pel Centre d'Estudis Mont-rogencs i amb la col·laboració de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), de la que Marc Fargas n’és el president de la comissió de comunicació.

20150218-Fotos-AEQT-President-Comunicacioconferència-1

Llegeix més...

Ercros inicia la venda de la fàbrica de Palos de la Frontera

12 de febrer de 2015.- Ercros informa de l'acord aconseguit ahir, dia 11 de febrer, amb Salinas del Odiel pel qual aquesta empresa es compromet a adquirir la societat Electroquímica Onubense, a la qual es traspassaran les unitats productives constituïdes per la fàbrica de Palos de la Frontera i la Salina de Huelva d'Ercros.

5SH-1-003

Llegeix més...

Convocatòria i ordre del dia de la junta general extraordinària d'accionistes

4 de febrer de 2015.- Atenent a la sol·licitud d'accionistes titulars del 5,43% del capital social, el consell d'administració convoca una junta general extraordinària que se celebrarà a MGS, Seguros y Reaseguros, SA, carrer Entença, 325-335 de Barcelona, el dia 5 de març de 2015 a les 12:00 hores, en primera convocatòria, i, de no concórrer el quòrum necessari, el dia 6 de març de 2015, en segona convocatòria, en els mateixos lloc i hora.

FotoMuestra articulos

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal