icono-email icono-sitemap

Balanç del projecte TAPS PER A UNA NOVA VIDA

En quatre mesos, el personal d'Ercros ha recollit 277.500 taps solidaris Cada vegada recull més taps en menys temps!

Barcelona, 30 d’abril de 2015 - El “hàbit del tap” s'està incorporant entre el personal d’Ercros i ha permès augmentar de forma progressiva la recollida de taps: en els quatre primers mesos de 2015 s'han recollit 277.500 taps de plàstic, equivalents a 555 quilos, que suposen un 41% del taps recollits des que es va iniciar la campanya fa 18 mesos (678.000 taps equivalents a 1.356 quilos).

Campaña logo ERCROS AZUL

Llegeix més...

Ercros, finalista als premis Randstad a l'atractiu laboral

Barcelona, 29 d’abril de 2015 - Ercros ha quedat finalista entre les empreses del sector químic espanyoles, candidates als premis Randstad Awards 2015 a l'atractiu laboral. Aquest guardó valora les condicions econòmiques de les empreses, les seves perspectives de futur i l'ambient de treball.

EVENTO RANDSTAD AWARDS 2015 0699
Els representants d'Ercros recullen el premi atorgat per Randstad

Llegeix més...

10 anys sense accidents laborals amb baixa a la fàbrica d’Ercros Vila-Seca I

Barcelona, 9 d’abril de 2015En els darrers 10 anys, cap de les 127 persones que treballen a la fàbrica de Vila-seca I, del Complex Industrial d’Ercros a Tarragona, ha patit un accident laboral amb baixa. Aquesta és una fita que en paraules del seu director, Marc Fargas, “resumeix perfectament el bon treball que s’està desenvolupant en el nostre centre en l’àmbit de la prevenció de riscos laborals; posant, davant de tot, la professionalitat i l’alt grau de compromís de tots nosaltres. És un xifra històrica, molt difícil d’aconseguir i n’hem d’estar orgullosos”.

foto vila-seca

Llegeix més...

Ercros posa en marxa la campanya de seguretat laboral "Compta fins a 6"

27 de març de 2015 - Ercros ha repartit per totes les seves plantes i oficines 120 cartells de la nova campanya de seguretat en el treball "Compta fins a 6". Aquesta campanya recorda als treballadors de l'empresa la importància d'una breu reflexió abans de començar qualsevol tasca, per assegurar-se que s'estan complint totes les mesures en matèria de seguretat laboral i amb això evitar els accidents.

Artes finales cartel 2015

Llegeix més...

Estudiants de batxillerat i formació professional visiten les instal·lacions d'Ercros a Sabiñánigo.

26 de març de 2015 - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo continua amb la seva tasca pedagògica mostrant les seves instal·lacions i el seu funcionament a alumnes de diferents instituts aragonesos. En aquesta ocasió l'empresa ha rebut la visita de 36 alumnes i tres professors de segon de batxillerat de l'IES Ramon y Cajal de Saragossa i nou alumnes i dos professors de grau mitjà de manteniment electromecànic del CPIFP Piràmide d'Osca.

Foto 1 visita 24-3

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal