icono-email icono-sitemap

Ercros seleccionada per l'ONU entre les 101 millors iniciatives empresarials pel clima que seran presentades a la Cimera COP25

Barcelona, 3 de desembre de 2019. - El Pacte Mundial de les Nacions Unides ha seleccionat a Ercros per tenir una de les 101 millors iniciatives empresarials per contribuir a la lluita contra el canvi climàtic, després d'haver-la inclòs en el seu dossier de bones pràctiques en objectius de desenvolupament sostenible (ODS). Aquestes 101 iniciatives empresarials seran presentades el proper 5 de desembre en el marc de la Cimera del Clima (COP 25) que s’està celebrant a Madrid.

Ercros Porelclima

Llegeix més...

Gran èxit de la jornada de portes obertes de la fàbrica d'Ercros a Tortosa

Tortosa, 2 de desembre de 2019. - Més de 100 persones entre treballadors i familiars van participar dissabte passat, 30 de novembre, a la jornada de portes obertes que va organitzar la fàbrica d'Ercros a Tortosa. Tècnics i operaris de la fàbrica, acompanyats per les seves famílies, van realitzar una visita guiada per les instal·lacions que són el seu lloc habitual de feina.

Foto Jornada Portes Obertes Tortosa 2019

Llegeix més...

Ercros s’adhereix al projecte RE4Industry per unes energies 100% renovables per a indústries electrointensives

Barcelona, 28 de novembre de 2019. - Ercros s’ha adherit al projecte de RE4Industry, titulat «Energies 100% renovables per a indústries electrointensives», que és una proposta d’acció de recolzament al programa «Construint un futur amb baixes emissions de carboni i resilient al canvi climàtic: amb energia segura, neta i eficient» inclòs al marc europeu Horitzont 2020. El projecte serà presentat a la Comissió Europea i, en el cas de ser aprovat, s’executarà entre 2020 i 2023.

Ercros RE4

Llegeix més...

Simulacre de fuita a les instal·lacions d’Ercros a Tortosa

Tortosa, 28 de novembre de 2019. - Ercros ha organitzat, aquest dijous 28 de novembre i juntament amb Protecció Civil, un simulacre de fuita en un dipòsit de metanol a la fàbrica de Tortosa. L’objectiu de l’exercici ha estat provar el pla d’autoprotecció (PAU) de l’empresa; comprovar el sistema d’avisos i les actuacions del personal de l’empresa davant de situacions d’emergència; al mateix temps que treballar la coordinació entre els diferents cossos actuants, sobretot entre l’equip d’intervenció (EI) d’Ercros i els Bombers de la Generalitat.

Ercros Simulacro tortosa

Llegeix més...

Ercros ha renovat els contractes de subministrament de formaldehid i clor amb el principal client d'aquests productes

Barcelona, 26 de novembre de 2019. - Ercros ha signat un nou contracte de subministrament de formaldehid amb el seu principal client. Aquest contracte estarà vigent durant el període 2021-2030 i el producte serà subministrat des de la fàbrica de Tortosa (Tarragona), que recentment ha ampliat la capacitat de les seves instal·lacions.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal