icono-email icono-sitemap

Ercros redueix el seu índex d’emissions de gasos d’efecte d’hivernacle un 11% i un 34% la seva accidentabilitat en 2018

Barcelona, 8 d’agost de 2019. - Ercros ha reduït un 11% el seu índex d’emissions de gasos d’efecte d’hivernacle en 2018 respecte de l’any anterior, en tant que l’índex d’emissions totals s’ha reduït en un 15,5% en termes homogenis respecte de 2017.

Fabrica de Tarragona

Llegeix més...

El complex de Tarragona d’Ercros participa en la recollida de taps per a tractaments infantils

Tarragona, 5 d’agost de 2019. - El complex de Tarragona d’Ercros participa en la recaptació de taps de plàstic de la Fundació Seur per ajudar al tractament de nens amb afectacions greus que necessiten un tractament específic.

Tapones

Llegeix més...

Ercros obté un ebitda de 30 milions d’euros i un benefici de 10,5 milions en el primer semestre

Barcelona, 29 de juliol de 2019. - En línia amb l’anticipat en el fet rellevant del 12/06/19, en el primer semestre de 2019 Ercros ha obtingut un ebitda de 29.708 milers d’euros i un benefici de 10.493 milers d’euros. Aquestes xifres són més baixes que les obtingudes en el mateix període de 2018 (un 35,7% i 62,7% respectivament), però s’ha de tenir en compte que en el primer semestre de 2018 els resultats van ser particularment alts.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

Estudiants de gestió ambiental visiten la fàbrica d’Ercros a Aranjuez

Aranjuez, 24 de juliol de 2019. - Un grup d’estudiants del curs per a obtenir el certificat de professionalitat en gestió ambiental, de l’escola professional de noves tecnologies CICE, ha visitat la fàbrica d’Ercros a Aranjuez.

Ercros Aranjuez visita estudiantes CICE

Llegeix més...

Ercros signa un acord amb la Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins

Barcelona, 18 de juliol de 2019. - Ercros ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins (CRAM) pel qual li subministrarà derivats de clor per al manteniment dels aquaris on es recuperen les tortugues marines. D’aquesta forma, Ercros contribueix a la protecció de la fauna i els ecosistemes marins.

Ercros Signatura acord CRAMSignatura de l’acord a la seu del CRAM. D’esquerra a dreta: Agustín Franco, director general de negocis d’Ercros, i José Luis Pal Margarit, president del CRAM.

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal