icono-email icono-sitemap

Sebastián Espino, nou cap d’innovació i tecnologia d’Ercros

Barcelona, 2 de març de 2020. - Sebastián Espino Sosa ha estat nomenat, amb efectes de l’1 de març, cap d’innovació i tecnologia («I+D») d’Ercros; substituint la feina portada a terme fins ara per Josep Mota Balcells, qui ha deixat l’empresa amb motiu de la seva jubilació i a qui l’empresa agraeix els serveis prestats.

Ercros Sebastian Espino

Llegeix més...

Ercros, empresa convidada a la 25a edició de les Trobades Networking de la Fundació Empresa i Clima

Barcelona, 28 de febrer de 2020. - La Fundació Empresa i Clima (FEC) ha celebrat aquest mes de febrer la 25a edició dels sopars d’empresaris i, en aquesta ocasió, l’empresa convidada va ser Ercros, representada pel director general de negocis de la companyia, Agustín Franco.

FECnews febrero 2020

Llegeix més...

El grup social de la fàbrica de Vila-seca II visita la Cooperativa Falset Marçà

Tarragona, 24 de febrer de 2020. - El grup social Joaquim Costa, associat a la fàbrica de Vila-seca II d’Ercros, ha organitzat una sortida a la Cooperativa Falset Marçà, un edifici històric conegut com a La catedral del vi.

Ercros Grupo social Vila-seca II Cooperativa Falset

Llegeix més...

Ercros participa a la Jornada d’Innovació Tecnològica en el sector de la indústria química

Tarragona, 24 de febrer de 2020. - Ercros ha participat a la Jornada d’Innovació Tecnològica en el sector químic, organitzada pel Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) i el Clúster Digital, amb l’objectiu de debatre sobre l’impacte de la tecnologia en l’àmbit de la indústria química.

Ercros Manuel Tierno Jornada Tecnologia a la quimica

Llegeix més...

Ercros anuncia la compra de 548.390 accions pròpies

Barcelona, 21 de febrer de 2020. -  De conformitat amb el que estableix l'article 227 de Reial Decret Legislatiu 4/2015, de 23 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de Mercat de Valors, Ercros, S.A. (En endavant, “la Societat”), mitjançant aquest escrit comunica la següent

INFORMACIÓ RELLEVANT

 

Com a continuació de la informació rellevant número 14 publicada l'11 de febrer de 2020, la Societat informa que, a l'empara del cinquè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 12 i el 20 de febrer de 2020, ha portat a terme la compra de 548.390 accions pròpies.

En l'actualitat, la Societat posseeix 548.390 accions en autocartera (0,52%).

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal