icono-email icono-sitemap

80 treballadors d'Ercros a Sabiñánigo obtenen el certificat de professionalitat que acredita la seva experiència en el sector químic

Barcelona, 18 de juny de 2015. - El Departament d'Educació d'Aragó i la Federació d'Empreses Químiques i Plàstics d'Aragó han atorgat a 80 treballadors de la fàbrica de Sabiñánigo d'Ercros el certificat de professionalitat que acredita la seva experiència i coneixements en el sector químic. Aquests operaris, que compten amb una àmplia experiència laboral, no tenien un títol que ho acredités. A partir d'ara podran certificar els seus coneixements amb aquesta nova titulació, que per primera vegada s'atorga a Aragó.

1SA-1-012

Llegeix més...

La Universitat de Zaragoza premia el projecte de microencapsulació de la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Barcelona, 12 de juny de 2015. - El professor Joaquín Coronas, de l'Institut de Nanociència d'Aragó, i el departament de R+D de la fàbrica de Sabiñánigo d'Ercros han estat reconeguts en els premis "Triple Hélice" de la Universitat de Saragossa pel seu projecte de microencapsulació de substàncies en les pastilles per al tractament de l'aigua de piscina. 

Compo

Llegeix més...

La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo premiada per la seva seguretat laboral

Sabiñánigo, 5 de juny de 2015.- La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha rebut el Premi Seguretat 2014 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). Aquest guardó és un reconeixement als centres de producció química, amb més de 50 treballadors, que han obtingut un índex de freqüència d'accidents 0 al llarg de 2014; és a dir, que no han patit cap accident laboral amb baixa durant l'any passat.

Ercros Sabiñanigo 1

Llegeix més...

Ercros formalitza la venda de la fàbrica de Palos de la Frontera

Barcelona, 2 de juny del 2015.- Ercros i Salinas del Odiel han signat avui, 2 de juny del 2015, la compravenda d’Electroquímica Onubense, empresa filial d’ Ercros i actual propietària de la fàbrica de Palos de la Frontera i titular de la concessió de la Salina de Huelva.

3PA-2CM-033

En virtut de l’acord assolit l’11 de febrer del 2015 per Ercros i Salinas del Odiel i com a pas previ a la venda, l’1 de maig passat, Ercros va traspassar a Electroquímica Onubense el negoci de clor-sosa i l’obtenció de sal de Palos de la Frontera, així com la propietat dels terrenys, instal•lacions i concessions que suporten aquest negoci. La resta dels terrenys del recinte fabril segueixen sent propietat d’Ercros.

Llegeix més...

Estudiants de química de la Universitat de Saragossa visiten les instal·lacions d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 13 de maig de 2015 - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo continua amb la seva tasca pedagògica programant visites estudiantils. El passat 12 de maig va rebre a 41 alumnes i tres professors del grau de química de la Universitat de Saragossa. Aquesta activitat promoguda pel Departament de Química Inorgànica de la citada universitat, es repeteix cada any.

Foto grupo UZ 12 mayo 2015

 

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal