icono-email icono-sitemap

La fàbrica d’Ercros a Almussafes contribueix a formar als Bombers de València en matèria de seguretat

Almussafes, 25 de novembre de 2019. - La fàbrica d’Ercros a Almussafes va impartir un curs de formació sobre seguretat, el passat divendres 22 de novembre, a una trentena de bombers del Consorci Provincial de València.

Ercros bombers Almussafes

Llegeix més...

Ercros rep el premi a la Internacionalització a la 8a. Nit de Cerdanyola Empresarial

Cerdanyola, 25 de novembre de 2019 - Ercros va rebre el premi a la Internacionalització el passat dijous, 21 de novembre, a la 8a. edició de la Nit de Cerdanyola Empresarial, celebrada a l’Hotel Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i a la que van acudir més de 200 persones.

Ercros Premio Internacionalizacion CerdanyolaÁngel Punzano (dreta), director de la fàbrica d’Ercros a Cerdanyola,  i Francesco Bianchi, product manager

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Almussafes obre les seves portes per a les famílies dels treballadors

Almussafes, 21 de novembre de 2019. - Les instal·lacions d’Ercros a Almussafes van rebre aquest dimarts, 19 de novembre, la visita de tres antics treballadors a més d’una vintena de familiars del personal d’administració i de la planta de coles i paraformaldehid de la fàbrica.

Ercros Visita familiars Almussafes

Llegeix més...

El grup social de la fàbrica de Vila-seca II visita el Messi10 by Cirque du Soleil

Tarragona, 18 de novembre de 2019. - El grup social Joaquim Costa, que sorgeix de la fàbrica de Vila-seca II d’Ercros, ha organitzat una sortida a Barcelona per assistir al Messi10 by Cirque du Soleil.

Ercros Cirque du Soleil Leo Messi

Llegeix més...

Ercros celebra les XVI Jornades de Sostenibilitat del complex industrial de Tarragona

Tarragona, 15 de novembre de 2019 - Ercros ha celebrat durant els mesos d’octubre i novembre les XVI Jornades de Sostenibilitat del complex industrial de Tarragona, 5 jornades de treball que s’han celebrat al Pòsit de Pescadors del Serrallo de Tarragona i a les que hi han assistit per torns el 80% dels 321 treballadors del complex, així com convidats de la corporació d’Ercros.
Ercros Jornada sostenibilitat Tarragona

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal