icono-email icono-sitemap

Estudiants de l’institut Martínez Vargas de Barbastro visiten la fàbrica d’Ercros a Monzón

Monzón, 18 de febrer de 2020. - Un grup de 34 alumnes de 2n de batxillerat de l’institut Martínez Vargas de Barbastro, juntament amb dos dels seus professors, han visitat la fàbrica d’Ercros a Monzón.

Ercros visita alumnos Monzon

Llegeix més...

Estudiants de Química, Anatomia i Administració visiten la fàbrica d’Ercros a Aranjuez

Aranjuez, 18 de febrer de 2020. - En els darrers dies, la fàbrica d’Ercros a Aranjuez ha rebut la visita de tres grups d’alumnes: del grau superior d’Anatomia Patològica i Citodiagnòstic del col·legi Valle del Miro de Valdemoro; del màster d’Indústria Química del Centre d’Estudis Superiors de la Indústria Farmacèutica (CESIF) de Madrid; i del grau superior en Administració i Finances del col·legi Salesians Loyola d’Aranjuez.

Ercros Alumnos visitan Aranjuez

Llegeix més...

La directora de la divisió de farmàcia d’Ercros, Mª Carmen Cruzado, entrevistada al programa ‘Hoy por Hoy’ de la Cadena SER

Aranjuez, 18 de febrer de 2020. - La directora de la divisió de farmàcia d’Ercros, Mª Carmen Cruzado, va ser entrevistada al programa ‘Hoy por Hoy’ de la Cadena SER Aranjuez amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència.

Ercros M. Carmen Cruzado en Cadena SER

Llegeix més...

El consell d’Ercros aprova el 5è programa de recompra d’accions pròpies

Barcelona, 11 de febrer de 2020. - El consell d’administració de la Societat, en la seva sessió celebrada el 10 de febrer de 2020, ha aprovat el cinquè programa de recompra d’accions pròpies, a l’empara de l’autorització que li va ser conferida per la junta general ordinària d’accionistes del 23 de juny de 2017, en els següents termes:

FotoMuestra articulos

Llegeix més...

Ercros participa en el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència

Sabiñánigo, 11 de febrer de 2020. - Ercros s’ha afegit a la celebració del Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència participant en una conferència a càrrec de la Cristina Grasa, tècnica d’I+T de la fàbrica de Sabiñánigo.

Ercros Jornada Mujer y Nina en la Ciencia

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal