icono-email icono-sitemap

Ercros s’adhereix al projecte RE4Industry per unes energies 100% renovables per a indústries electrointensives

Barcelona, 28 de novembre de 2019. - Ercros s’ha adherit al projecte de RE4Industry, titulat «Energies 100% renovables per a indústries electrointensives», que és una proposta d’acció de recolzament al programa «Construint un futur amb baixes emissions de carboni i resilient al canvi climàtic: amb energia segura, neta i eficient» inclòs al marc europeu Horitzont 2020. El projecte serà presentat a la Comissió Europea i, en el cas de ser aprovat, s’executarà entre 2020 i 2023.

Ercros RE4

Llegeix més...

Simulacre de fuita a les instal·lacions d’Ercros a Tortosa

Tortosa, 28 de novembre de 2019. - Ercros ha organitzat, aquest dijous 28 de novembre i juntament amb Protecció Civil, un simulacre de fuita en un dipòsit de metanol a la fàbrica de Tortosa. L’objectiu de l’exercici ha estat provar el pla d’autoprotecció (PAU) de l’empresa; comprovar el sistema d’avisos i les actuacions del personal de l’empresa davant de situacions d’emergència; al mateix temps que treballar la coordinació entre els diferents cossos actuants, sobretot entre l’equip d’intervenció (EI) d’Ercros i els Bombers de la Generalitat.

Ercros Simulacro tortosa

Llegeix més...

Ercros ha renovat els contractes de subministrament de formaldehid i clor amb el principal client d'aquests productes

Barcelona, 26 de novembre de 2019. - Ercros ha signat un nou contracte de subministrament de formaldehid amb el seu principal client. Aquest contracte estarà vigent durant el període 2021-2030 i el producte serà subministrat des de la fàbrica de Tortosa (Tarragona), que recentment ha ampliat la capacitat de les seves instal·lacions.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Almussafes contribueix a formar als Bombers de València en matèria de seguretat

Almussafes, 25 de novembre de 2019. - La fàbrica d’Ercros a Almussafes va impartir un curs de formació sobre seguretat, el passat divendres 22 de novembre, a una trentena de bombers del Consorci Provincial de València.

Ercros bombers Almussafes

Llegeix més...

Ercros rep el premi a la Internacionalització a la 8a. Nit de Cerdanyola Empresarial

Cerdanyola, 25 de novembre de 2019 - Ercros va rebre el premi a la Internacionalització el passat dijous, 21 de novembre, a la 8a. edició de la Nit de Cerdanyola Empresarial, celebrada a l’Hotel Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i a la que van acudir més de 200 persones.

Ercros Premio Internacionalizacion CerdanyolaÁngel Punzano (dreta), director de la fàbrica d’Ercros a Cerdanyola,  i Francesco Bianchi, product manager

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal