icono-email icono-sitemap

Articles

200 persones participen a la jornada de portes obertes organitzada per la fàbrica d'Ercros a Aranjuez

Aranjuez, 22 de juny de 2015. - La fàbrica d'Ercros a Aranjuez va celebrar dissabte passat una jornada de portes obertes per a familiars i amics dels treballadors en què van participar més de 200 persones. Al llarg del matí i en un ambient festiu els participants es van acostar a les instal•lacions del Paseo del Deleite. Des d'allà, organitzats en grups i guiats per tècnics de la pròpia fàbrica, van ser acompanyats a conèixer de primera mà els processos productius i les mesures per protegir la seguretat i el medi ambient que aplica la fàbrica d'Aranjuez.

Compo aranjuez

Llegeix més...

La Universitat de Zaragoza premia el projecte de microencapsulació de la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Barcelona, 12 de juny de 2015. - El professor Joaquín Coronas, de l'Institut de Nanociència d'Aragó, i el departament de R+D de la fàbrica de Sabiñánigo d'Ercros han estat reconeguts en els premis "Triple Hélice" de la Universitat de Saragossa pel seu projecte de microencapsulació de substàncies en les pastilles per al tractament de l'aigua de piscina. 

Compo

Llegeix més...

Estudiants de química de la Universitat de Saragossa visiten les instal·lacions d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 13 de maig de 2015 - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo continua amb la seva tasca pedagògica programant visites estudiantils. El passat 12 de maig va rebre a 41 alumnes i tres professors del grau de química de la Universitat de Saragossa. Aquesta activitat promoguda pel Departament de Química Inorgànica de la citada universitat, es repeteix cada any.

Foto grupo UZ 12 mayo 2015

 

Llegeix més...

La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo premiada per la seva seguretat laboral

Sabiñánigo, 5 de juny de 2015.- La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha rebut el Premi Seguretat 2014 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). Aquest guardó és un reconeixement als centres de producció química, amb més de 50 treballadors, que han obtingut un índex de freqüència d'accidents 0 al llarg de 2014; és a dir, que no han patit cap accident laboral amb baixa durant l'any passat.

Ercros Sabiñanigo 1

Llegeix més...

Balanç del projecte TAPS PER A UNA NOVA VIDA

En quatre mesos, el personal d'Ercros ha recollit 277.500 taps solidaris Cada vegada recull més taps en menys temps!

Barcelona, 30 d’abril de 2015 - El “hàbit del tap” s'està incorporant entre el personal d’Ercros i ha permès augmentar de forma progressiva la recollida de taps: en els quatre primers mesos de 2015 s'han recollit 277.500 taps de plàstic, equivalents a 555 quilos, que suposen un 41% del taps recollits des que es va iniciar la campanya fa 18 mesos (678.000 taps equivalents a 1.356 quilos).

Campaña logo ERCROS AZUL

Llegeix més...

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal