icono-email icono-sitemap

Articles

Conferència sobre la gestió sostenible de l'aigua a Ercros

Barcelona, 30 de novembre de 2018. - Marc Fargas, director industrial de la divisió de derivats del clor d’Ercros, ha participat en el debat sobre industria i sostenibilitat, que s’ha celebrat al Saló Internacional del Cicle Integral de l’Aigua («Iwater»).

Foto Marc Fargas 2

Llegeix més...

Ercros model de transició tecnològica sostenible i respectuosa amb el medi ambient

Barcelona, 8 de novembre de 2018. - Santos Ballestar, cap del servei de qualitat i medi ambient de la fàbrica de Sabiñánigo, va participar el passat 25 d'octubre a Tarragona en una taula rodona per a donar conèixer l'experiència d'Ercros amb l'adaptació a les millors tècniques disponibles (MTD) del procés de fabricació del clor i els seus derivats. Aquestes tècniques compleixen amb els objectius de desenvolupament mediambiental sostenible de la Unió Europea i són d'obligat compliment per part de totes les instal·lacions industrials. En el cas d'Ercros han suposat l'abandonament de l'ús de la tecnologia de mercuri i l'adopció de la tecnologia de membrana, considerada la més eficient i sostenible.

collage

Llegeix més...

La fàbrica d'Aranjuez d'Ercros celebra el dia contra el càncer de mama

Aranjuez 22 d'octubre de 2018. - La fàbrica d'Aranjuez d'Ercros va celebrar, el 19 d'octubre, el dia contra el càncer de mama. En aquesta ocasió, va lliurar uns díptics realitzats pel departament de prevenció, basats en la campanya "know yours lemons" de l'organització World Wide Breast Cancer, que d'una manera senzilla i a través de diferents infografies en què es representen els pits femenins amb llimones s'assenyalen tots els passos necessaris que han de seguir les dones en cas de notar canvis en els seus pits: des de la revisió a casa fins a la visita al metge.

Foto aranjuez cancer de mama
 

Llegeix més...

Ercros col·labora amb l'Organització per a la Prohibició de les Armes Químiques

Tortosa, 29 d'octubre de 2018. - Durant el mes de setembre, Ercros ha col·laborat amb l'Organització per a la Prohibició de les Armes Químiques («OPCW» per les seves sigles en anglès) acollint a les instal·lacions del departament d’R+D de la fàbrica de Tortosa a dues estudiants en pràctiques.

Foto Tortosa Colaboracio OPCW 2
A la foto: Teresa Camarasa, Laura Ramos, Angélica Reyes, Roser Cervellera, Alba Salaet i María León.
 

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Tortosa guardonada pel seu compromís amb el medi ambient

Tortosa, 19 d'octubre de 2018. - La fàbrica d’Ercros a Tortosa va rebre el passat dimecres, 17 d’octubre, el guardó “10 Anys d’EMAS”, com a reconeixement pels seus 10 anys de permanència ininterrompuda en el registre europeu Eco-Management and Audit Scheme («EMAS»), un registre voluntari, impulsat per la Unió Europea que busca garantir el compromís de les empreses amb el medi ambient, tot certificant la seva correcta actuació, credibilitat i transparència.

10-anos-EMAS-Tortosa
La directora per al desenvolupament sostenible d’Ercros, Chantal Coll –tercera per l’esquerra– acompanyada per Mercè Rius, directora general de qualitat ambiental de la Generalitat de Catalunya –cinquena per l’esquerra–, i la resta dels guardonats.

Llegeix més...

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal