icono-email icono-sitemap

Alumnes de l'Institut Corona d'Aragó de Saragossa visiten la fàbrica de Sabiñánigo d'Ercros

19 de gener de 2015.- El passat 15 de gener, un grup de 39 estudiants de Grau Superior de Química Industrial del C.P.I.F.P Corona d'Aragó de Saragossa van visitar les instal·lacions de la fàbrica de Sabiñánigo d'Ercros.

1SA-1-012

Els alumnes, acompanyats de tres professors, van rebre les explicacions del personal tècnic de la fàbrica, que els va mostrar el funcionament del centre i alguns detalls del procés de producció. Després de les explicacions va arribar la part que més va agradar als joves estudiants: la visita guiada a les plantes d'electròlisi de clorat sòdic i clor potassa.

Aquesta visita va ser molt valorada, tant pels professors com pels seus alumnes, que van poder viure de primera mà la realitat d'una planta industrial, el control dels processos químics i també els aspectes organitzatius.

El matí va acabar amb unes paraules de reconeixement per part dels professors, que van agrair la bona disponibilitat del personal tècnic de Sabiñánigo per dur a terme aquestes visites guiades, imprescindibles per a la formació dels futurs professionals del sector.


icon Descarregar document


 

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal