icono-email icono-sitemap

La Comissió Europea premia la gestió ambiental de les fàbriques d'Ercros a Sabiñánigo i Monzón

22 gener 2015.- El Govern d'Aragó, per delegació de la Comissió Europea, ha premiat les fàbriques d'Ercros a Sabiñánigo i a Monzón pels seus més de cinc anys de permanència en el registre europeu EMAS (Eco-Management and Audit Scheme), que reconeix l'excel·lència en el comportament mediambiental, més enllà de la normativa; la credibilitat i responsabilitat social i empresarial, i la transparència en l'exercici de l'activitat.

Rafael Mancho Dtor. Monzón recibe premio de Javier Rincón Sect. Gral.Técnico Dep Agric Ganad y MALuís Gállego Dtor. Sabiñánigo recibe premio de Javier Rincón Sect. Gral.Técnico Dep Agric Ganad y MA

Luís Gállego i Rafael Mancho, màxims executius de les fàbriques de Sabiñánigo i Monzón, respectivament, han recollit el guardó en un acte presidit per Modesto Lobón, conseller d'Agricultura, Ramaderia i Medi Ambient del Govern d'Aragó, que ha posat en valor l'oportunitat de negoci i de creació de llocs de treball que permet una correcta gestió ambiental.

L'acte de lliurament dels premis ha comptat amb la presència d'Antonio Garrigues Walker, que ha impartit una conferència sobre empresa i medi ambient i en la qual ha destacat el dinamisme econòmic i social que genera el medi ambient, assegurant que "els premis que es lliuren avui demostren una major conscienciació en aquesta matèria per part de les empreses ".

La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo produeix clor, clorisocianurats, clorats i potassa, entre altres productes. Per la seva banda, la planta de Monzón es dedica a la fabricació de compostos de PVC, a més de comptar amb el Departament de R + D de la Divisió de Plàstics d'Ercros.

Amb motiu del 20 aniversari de la creació del registre EMAS, la Comissió Europea ha adoptat la iniciativa d'atorgar a través de les administracions competents, un reconeixement a l'esforç de les empreses implicades. En el cas de les fàbriques de Monzón i Sabiñánigo, el reconeixement ha estat de bronze, per portar més de cinc anys (el 2016 celebraran el 10è aniversari) complint amb els alts estàndards mediambientals d'aquest registre.

A més d'aquestes dues fàbriques, també estan inscrites en el registre EMAS les fàbriques d'Ercros a Cardona, Palos de la Frontera, Tarragona, Tortosa, Vila-seca I i Vila-seca II.

Així mateix, totes les fàbriques de la companyia tenen homologat el seu sistema de gestió del medi ambient, segons la norma ISO 14001, de la qualitat, segons la norma ISO 9001, i de la prevenció, segons la norma OHSAS 18001. Les fàbriques de Sabiñánigo, Vila-seca I, Vila-seca II i Tarragona tenen acreditat el seu sistema de gestió energètica segons la norma ISO 50001, i des de 2013, l'empresa té verificades les seves emissions de gasos d'efecte hivernacle, segons la norma ISO 14064.


icon Descarregar document

 

 


 

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal