icono-email icono-sitemap

A la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo, l'experiència és un grau

24 de març de 2015 - 81 treballadors de la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo estan demostrant la validesa de la frase "l'experiència és un grau": tots ells s'han acollit al programa d'avaluació i acreditació de les competències impulsat pel Govern d'Aragó, pel qual podran obtenir un certificat professional de caràcter oficial en virtut dels seus anys d'experiència com a operadors
d'una planta química.

9007345462 bd766a7b0d o

Per al procés d'obtenció d'aquest certificat, els treballadors implicats compten amb el suport de cinc tècnics de la pròpia fàbrica de Sabiñánigo, que actuen com a assessors. Entre gener i mitjans de març, els citats treballadors van haver de demostrar als assessors que complien els requisits d'experiència necessaris per a l'obtenció del certificat. En l'actualitat es troben en la fase d'avaluació, a càrrec de personal designat per l'Agència de Qualificacions Professionals d'Aragó i al maig està previst que finalitzin el procés.

Aquesta acció sorgeix del conveni de col·laboració subscrit l’11 desembre 2014 entre el Departament d'Educació i Cultura del Govern d'Aragó i la Federació d'Empreses Químiques i de Plàstics d'Aragó (FEQPA) i va dirigida als operadors de planta química que prestin servei en les empreses associades a la FEQPA, com és el cas d'Ercros.

Planificar i mantenir al dia els programes d'informació, formació i sensibilització dels empleats, per tal de millorar la seva preparació i motivació és un dels principis de la política de sostenibilitat d'Ercros, que es veu reforçat per l'acció que ara es presenta .

L'Agència de les Qualificacions Professionals d'Aragó, organisme públic dependent del govern regional, acaba de celebrar el seu desè aniversari. Al llarg d'aquests anys ha facilitat l'accés a un títol oficial a treballadors amb una dilatada experiència laboral, però sense formació reglada, des de cuiners a entrenadors esportius, passant per conductors d'ambulància o operaris de planta química.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal