icono-email icono-sitemap

Ercros, present a la CPhI Worldwide 2014

La fira del sector químic-farmacèutic més important del món

4 de novembre de 2014.- La Divisió de Farmàcia d'Ercros ha participat un any més a la CPHI WorldWide, la fira del sector químic-farmacèutic més important del món. Aquesta edició, es va celebrar a París del 6 al 9 d'octubre i va reunir 30.000 professionals de 140 països.

Feria Farmacia 2014
L'estand d'Ercros, que va tenir una gran afluència de visitants entre clients i proveïdors, mostrava el lideratge de l'empresa en la producció de matèries primeres i productes intermedis farmacèutics, de la família dels antibiòtics, hipercolesterolemiants, antiulcerosos i antifúngics.

A més dels productes esmentats, la Divisió de Farmàcia també està especialitzada en l'elaboració de principis actius i intermedis a mida del client, el que es coneix com a producció per contracte. La divisió té una experiència en aquesta àrea de més de cinquanta anys, i disposa de un centre propi de R+D ubicat a la fàbrica d'Aranjuez.


icon Descarregar document 1419242601 Flag of Spain
Informació relacionada >> Divisió de Farmacia

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal