icono-email icono-sitemap

40 anys cuidant piscines

13 de setembre de 2013. - Ercros celebra 40 anys com a fabricant i subministrador de productes per a la cura i el manteniment de l'aigua de les piscines.
foto feria portada

En un primer moment, els seus productes es distribuïen únicament en el mercat espanyol fins que el 1980 va arribar l'expansió internacional. Actualment, Ercros és líder en vendes de cloroisocianurats a Europa i exporta els seus productes als principals mercats mundials.

Durant aquest temps, l'empresa ha dut a terme un important esforç en innovació i tecnologia per millorar les propietats i usos dels productes que fabrica. Com a conseqüència d'això, Ercros ha presentat al mercat noves aplicacions de productes i ha patentat unes noves pastilles per al tractament de l'aigua de piscines lliures d'àcid bòric, amb una fórmula de producció pròpia. Les noves tabletes milloren la seguretat dels usuaris i s'anticipen a qualsevol possible canvi normatiu en la reglamentació europea. Aquesta important innovació va ser guardonada amb una menció especial a la sostenibilitat en el Saló Internacional de la Piscina de Barcelona.

Ercros comercialitza els seus productes de tractament d'aigües de piscina sota tres marques: Delsa®, Azuli® i Pisipur®. Els seus productes estan homologats per les autoritats sanitàries espanyoles i de països de la Unió Europea i Canadà. Als Estats Units estan registrats per l'Agència de Protecció Ambiental (EPA).

Tota la informació, novetats i catàleg dels productes d'Ercros estaran disponibles al Saló Piscina Barcelona del 15 al 18 d'octubre de 2013 a l'estand nº C-350, pavelló nº 2 del recinte de la Fira Barcelona-Gran Via.

banner PiscinaBcn interior

Ercros és el primer productor europeu de cloroisocianurats, producte que es fabrica a Sabiñánigo. Les instal•lacions i productes de la companyia compleixen amb la normativa europea i espanyola pel que fa a seguretat, transport, emmagatzematge, envasat i etiquetatge. La companyia forma part del Comitè de la Indústria de isocianurats dels Estats Units.

El centre de Sabiñánigo i la resta de centres d'Ercros tenen acreditat el seu sistema de gestió de la sostenibilitat segons les normes ISO 9001, de qualitat; 14001, de medi ambient; 14064, de verificació de les emissions de gasos d'efecte hivernacle (GEH), i OSHAS 18001, de prevenció.

Així mateix, des de 1994, Ercros està adherida voluntàriament al programa Responsible Care, que impulsa la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique), l'objectiu és fomentar que les empreses, en el desenvolupament de la seva activitat, assoleixin millores contínues en relació amb la seguretat i la protecció de la salut i el medi ambient, així com la distribució i tutela dels productes i la comunicació amb les parts interessades.


icon Descarregar document 1419242601 Flag of Spain
Informació relacionada >> 40 anys tenint cura de la teva piscina >> Cloroisocianurats >> Sabiñánigo


Galeria fotogràfica - Inauguració del Saló Piscina (15 d'octubre del 2013)
IMGP2689      IMGP2719  
 Vista general de l’stand d’Ercros                             L’equip comercial de la línia de tractament d’aigua 

IMGP2792     IMGP2725
 D'esquerra a dreta, el president del Saló Piscina, Eloi Planes; l'alcaldessa de l'Hospitalet, Nuria Marín; el conseller d'empresa de la Generalitat de Catalunya, Felig Puig, i el director de la Divisió de Química Bàsica d'Ercros, Francisco García Brú, durant la inauguració

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal