icono-email icono-sitemap

Ercros, finalista als premis Randstad a l'atractiu laboral

Barcelona, 29 d’abril de 2015 - Ercros ha quedat finalista entre les empreses del sector químic espanyoles, candidates als premis Randstad Awards 2015 a l'atractiu laboral. Aquest guardó valora les condicions econòmiques de les empreses, les seves perspectives de futur i l'ambient de treball.

EVENTO RANDSTAD AWARDS 2015 0699
Els representants d'Ercros recullen el premi atorgat per Randstad

La directora de la divisió de farmàcia, Mª Carmen Cruzado, i el responsable de recursos humans d'aquesta divisió, Juan Ignacio Ledesma, van ser els representants d'Ercros a la gala de lliurament de premis, que va tenir lloc el 23 d'abril al Círculo de Bellas Artes de Madrid.

L'empresa Randstad, que centra la seva activitat en el treball temporal i els recursos humans, realitza cada any la major enquesta sobre les empreses amb més atractiu laboral del món i premia les empreses finalistes en cada país on està present.

La selecció dels premiats es realitza mitjançant un qüestionari adreçat a 200.000 persones de 23 països, de les quals 11.500 són espanyoles.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal