icono-email icono-sitemap

80 treballadors d'Ercros a Sabiñánigo obtenen el certificat de professionalitat que acredita la seva experiència en el sector químic

Barcelona, 18 de juny de 2015. - El Departament d'Educació d'Aragó i la Federació d'Empreses Químiques i Plàstics d'Aragó han atorgat a 80 treballadors de la fàbrica de Sabiñánigo d'Ercros el certificat de professionalitat que acredita la seva experiència i coneixements en el sector químic. Aquests operaris, que compten amb una àmplia experiència laboral, no tenien un títol que ho acredités. A partir d'ara podran certificar els seus coneixements amb aquesta nova titulació, que per primera vegada s'atorga a Aragó.

1SA-1-012

El procés d'acreditació de competències s'ha desenvolupat en dues fases. La primera va ser d'assessorament perquè cada treballador elaborés un informe detallant la seva experiència professional, els cursos formatius rebuts i qualsevol altra informació que permetés comprovar que sap exercir les operacions bàsiques correctament.

La segona fase va ser la d'avaluació. Una comissió va avaluar cadascun dels candidats per determinar si realment podia rebre l'acreditació o si li faltava alguna competència.

Tots els treballadors d'Ercros que es van presentar a l'obtenció de la certificació van superar amb èxit les dues fases. Per a això, van comptar amb l'assessorament i el suport de cinc tècnics de la pròpia fàbrica de Sabiñánigo que van actuar com a tutors.

Planificar i mantenir al dia els programes d'informació, formació i sensibilització dels treballadors, per tal de millorar la seva preparació i motivació, és un dels principis de la política de responsabilitat social d'Ercros; un clar exemple d'això és l'obtenció d'aquests nous certificats de professionalitat per part de 80 treballadors.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal