icono-email icono-sitemap

200 persones participen a la jornada de portes obertes organitzada per la fàbrica d'Ercros a Aranjuez

Aranjuez, 22 de juny de 2015. - La fàbrica d'Ercros a Aranjuez va celebrar dissabte passat una jornada de portes obertes per a familiars i amics dels treballadors en què van participar més de 200 persones. Al llarg del matí i en un ambient festiu els participants es van acostar a les instal•lacions del Paseo del Deleite. Des d'allà, organitzats en grups i guiats per tècnics de la pròpia fàbrica, van ser acompanyats a conèixer de primera mà els processos productius i les mesures per protegir la seguretat i el medi ambient que aplica la fàbrica d'Aranjuez.

Compo aranjuez

Durant la visita es va explicar també el compromís que manté el centre amb la societat, que es reflecteix en les campanyes solidàries, com la de recollida de taps i d'aliments, que actualment s'estan duent a terme.

Entre els visitants es trobaven, a més de familiars dels empleats del centre, representants de les fàbriques veïnes i membres del consistori d'Aranjuez. Tots es van mostrar agraïts a l'empresa per l'oportunitat de visitar el centre que se'ls ha brindat.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal