icono-email icono-sitemap

El Complex d'Ercros a Tarragona compleix 7 milions d'hores treballades sense cap accident laboral

Barcelona, 23 de juny de 2015.- El Complex Industrial d'Ercros a Tarragona, amb una plantilla de més de 300 treballadors, celebra aquesta setmana les 7 milions d'hores treballades sense patir cap accident laboral amb baixa del personal propi. Segons el seu director, Marc Fargas, aquests excel•lents resultats es deuen "a la feina ben feta, a la implicació de tots els treballadors, a la gestió compromesa i a l'actitud prudent i professional".

Fabrica Vila-Seca II Ercros

El Complex de Tarragona està integrat per les fàbriques de Tarragona, Vila-seca I i Vila-seca II que, a més, compleixen 17, 10 i 6 anys consecutius, respectivament, sense haver tingut cap baixa deguda a un accident laboral del personal de la seva plantilla. "Estem orgullosos i satisfets d'haver arribat fins aquí. És la nostra meta? Mai. La nostra meta és envellir sense cap accident i, el primer pas, és treballar com fins ara.", apunta Marc Fargas.

La Federació Empresarial de la Indústria Química (Feique) va premiar recentment els bons resultats en matèria de seguretat laboral del Complex de Tarragona d'Ercros, atorgant-li el Premi Seguretat Plus 2014. L'esmentat guardó reconeix a les empreses de més de 300 treballadors que el 2014 van tenir un índex de freqüència 0, és a dir que no van tenir cap accident amb baixa al llarg de l’any.

La seguretat laboral és una qüestió de màxima prioritat per Ercros, és per això que a principis d’any va llançar la campanya "Compta fins a 6" que recorda a les persones que treballen a les seves instal•lacions la importància d'una breu reflexió abans de començar qualsevol tasca per assegurar-se que s'estan complint totes les mesures de seguretat pertinents.

El Complex de Tarragona té una capacitat de producció de més d'1 milió de tones a l'any. El centre de Vila-seca I produeix clor, sosa càustica i els seus derivats inorgànics, amb aplicacions en els sectors tèxtil, alimentari, agrícola, paperer i dels detergents. La producció de Vila-seca II se centra en la cadena del PVC, que té múltiples aplicacions: des de la fabricació de components per al sector de l'automoció, fins a l'elaboració d'envasos alimentaris i mèdics. La fàbrica de Tarragona centra la seva activitat en el subministrament de serveis a altres empreses del polígon.

Els centres que integren el Complex Industrial d'Ercros a Tarragona tenen homologat el seu sistema de gestió de la prevenció segons la norma OHSAS 18001; de la qualitat segons la norma ISO 9001; del medi ambient segons la norma ISO 14001, i de la gestió energètica segons la norma ISO 50001. Així mateix, estan inscrits en el registre ambiental europeu EMAS (Eco-Management and Audit Scheme).

Precisament el passat 19 de maig, la Comissió Europea va premiar al Complex de Tarragona i a la fàbrica de Tortosa d'Ercros pels seus cinc anys de permanència en el registre EMAS, que reconeix l'excel•lència en el comportament mediambiental. Aquest guardó s'ha instaurat el 2015 amb motiu del 20 aniversari de la creació d'aquest registre.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal