icono-email icono-sitemap

El personal d’Ercros recull 3.369 Kg d'aliments i productes d'higiene

Barcelona, 15 de juliol de 2015.-  La campanya solidària de recollida d'aliments d’Ercros, duta a terme de manera voluntària pel personal de la companyia, ha captat 3.369 Kg d’aliments i productes d’higiene personal, que han estat lliurats a centres assistencials de les localitats on l'empresa desenvolupa la seva activitat per ser distribuits entre persones en situació de necessitat.

Muntatge Fotos

 
Aquest és el quart any consecutiu que Ercros engega, en l'àmbit de tota l'empresa, aquesta campanya de voluntariat corporatiu que rep el suport i la generosa participació del personal de la companyia i de les empreses de serveis contractades. Els resultats obtinguts pràcticament han duplicat l'objectiu d'aconseguir una recaptació d’1,1 Kg de productes per treballador.

El Complex de Tarragona donarà els 1.320 Kg que ha recollit a la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Vila-seca; el centre de Cerdanyola ha captat 210 Kg que s’han lliurat a la Creu Roja de Cerdanyola-Ripollet, els centres de Flix, Aranjuez, Sabiñánigo, Cardona, Montsó i Tortosa, que han recollit respectivament 130, 300, 290, 311, 168 i 63 Kg de productes de primera necessitat, fan la seva donació a Càrites; la fàbrica d'Almussafes ha aportat 382 Kg d'aliments a la Taula de la Solidaritat i el centre de Barcelona ha fet lliurament de 195 Kg d'aliments i productes d'higiene infantil a la Fundació Banc dels Aliments.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal