icono-email icono-sitemap

Ercros llança unes noves tauletes de clor que espanten els mosquits de la piscina

Barcelona, 7 d'octubre de 2015. - Ercros, en col•laboració amb la Universitat de Saragossa, ha patentat una nova tecnologia basada en la nanotecnologia que permet, amb una única tauleta, desinfectar l'aigua de la piscina i repel•lir els insectes.

Infográfico3

L'aigua de la piscina i la calor de l'estiu solen ser sinònim de mosquits. Per resoldre aquest problema, sense afegir un nou producte en el tractament de la piscina, el departament de R+D de la fàbrica de Sabiñánigo d'Ercros ha desenvolupat unes noves tauletes de clor, compostes per àcid triclosocianúric (ATCC) i que incorporen substàncies microencapsulades que espanten els mosquits.

Ercros presentarà aquestes innovadores tauletes de clor a l'estand D-468 del saló Piscina & Wellness, que se celebrarà a Barcelona del 13 al 16 octubre.

La nova tecnologia, patentada per Ercros i l'Institut de Nanociència d'Aragó de la Universitat de Saragossa, ha aconseguit estabilitzar en una mateixa tauleta elements incompatibles entre si, com són el clor i els repel•lents d'insectes, i que tots dos es dissolguin al mateix ritme en contacte amb l'aigua però que es mantinguin sense descompondre durant l'emmagatzematge.

Gràcies a la nanotecnologia, les substàncies antimosquits microencapsulades queden protegides de la reacció amb l’ATCC, i per tant no es degraden ni perden la seva funcionalitat. Aquesta tecnologia també és vàlida per microencapsular a les pastilles de clor altres tipus d'additius que el mercat demani.

L'ús de tauletes de clor amb substàncies antimosquits és la forma més avançada i avantatjosa de desinfectar l'aigua de la piscina ja que amb una única tauleta s'aconsegueix: 1a) desinfectar l'aigua, atès que la baixa solubilitat de l'ATCC fa que la tauleta es vagi diluint lentament i l'aigua mantingui sempre el nivell de clor actiu adequat i estable; 2a) repel•lir els mosquits, ja que a diferència de les pastilles que es comercialitzen actualment, que només tenen aquesta funció, en el nostre cas l'alliberament del repel•lent es realitza de manera lenta i controlada, i 3a) perfumar la piscina amb una agradable olor a llimona, com a resultat de la incorporació substàncies naturals com la citronella o el geraniol.

A més, les tauletes amb microcàpsules fabricades per Ercros no generen escuma ni residus, no interfereixen amb altres tractaments de l'aigua ni del sistema de filtrat i no alteren el pH de l'aigua de la piscina.

Ercros és el major fabricant europeu d’ATCC, que produeix a la seva fàbrica de Sabiñánigo, i lidera la innovació i el desenvolupament del sector del tractament de l'aigua de les piscines.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal