icono-email icono-sitemap

Ercros rep el premi a la transparència atorgat per la Federació de la Indústria Química

Barcelona, 11 de desembre de 2015. - Ercros ha rebut el premi a la transparència atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique) en col·laboració amb el Fòrum Química i Societat, aquest guardó reconeix la qualitat i transparència de l'informe de responsabilitat social empresarial que publica l'empresa i integra totes les actuacions, processos i decisions que es prenen en matèria de responsabilitat social.

collagetransparencia2

Teresa Conesa, secretària general d'Ercros ha estat l'encarregada de recollir el premi i ha assegurat que "una empresa transparent és aquella que s'obre per sotmetre’s a l'escrutini públic, a les madures però sobretot a les dures, que és quan la transparència posa a prova la responsabilitat social de l'empresa." Així mateix, ha agraït a Feique "el premi atorgat i el suport institucional rebut".

Els premis RSE del sector químic tenen com a objectiu reconèixer el compromís de les companyies químiques adherides al programa Responsible Care amb els principis del desenvolupament sostenible i la responsabilitat social. L'acte de lliurament s'ha celebrat a la seu de la CEOE i ha estat presidit per Esther Pérez, subdirectora de RSE del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i ha comptat amb la presència de German Granda, director general de Forética i Juan Antonio Labat, director general de Feique.

Ercros, primera empresa de química bàsica espanyola, està adherida des de 1994 al programa Responsible Care, una iniciativa voluntària del sector químic per aconseguir que les empreses, en el desenvolupament de la seva activitat, arribin millores contínues en relació amb la seguretat i la protecció de la salut i el medi ambient, així com la distribució i tutela dels productes i la comunicació amb les parts interessades.


icon Descarregar document


btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal