icono-email icono-sitemap

Empleades d'Ercros col·laboren en la campanya del Gran Recapte

Barcelona, 17 de desembre de 2015. - Set persones d'Ercros han participat com a voluntàries en la recollida i classificació de queviures de la campanya del Gran Recapte, organitzada pel Banc dels Aliments de Catalunya el 27 i 28 de novembre.

collage recapte aliments

Els més de 25.000 voluntaris que han participat en la setena edició del Gran Recapte d'Aliments han classificat 4,69 milions de quilos de productes, que s'han recollit en uns 2.500 mercats i supermercats de més de 370 municipis.

voluntaris ercros
Dues de les set voluntàries d'Ercros van participar en la fase de recollida d'aliments en supermercats a Tarragona i Tortosa i les cinc restants, en la fase posterior de classificació d'aliments a Barcelona.

Aquest any s'han emmagatzemat tots els aliments en menys de dues setmanes i a primers de desembre ja va començar el seu repartiment entre les 700 entitats d'ajuda social col·laboradores del Banc dels Aliments, que els distribuiran entre més de 250.000 persones d’arreu de Catalunya.

Des d’Ercros volem agrair i felicitar a les nostres companyes per haver col·laborat, juntament amb algun familiar, com a voluntàries de forma desinteressada en aquesta iniciativa solidària

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal