icono-email icono-sitemap

L’activitat d’Ercros a Cardona objecte d’un vídeo fet pels alumnes de l’Escola Vedruna

Cardona, 15 de febrer de 2016. - Els alumnes d’ESO de l’Escola Vedruna de Cardona elaboren cada any un projecte audiovisual de temàtica mediambiental i enguany han escollit l’activitat que duu a terme la fàbrica d’Ercros a la seva ciutat. En el vídeo explicaran la tasca que fa Ercros d’eliminar les terreres formades pels residus de les antigues mines de potassa de la zona aprofitant la sal que contenen.

collage cardona

Per ajudar als alumnes a preparar el projecte, Ismael Gómez, responsable de sostenibilitat de la fàbrica de Cardona, es va desplaçar fins l’escola per explicar-los el procés d’extracció i neteja de la sal que es realitza a les instal·lacions d’Ercros. Els alumnes van posar sobre la taula les qüestions i els dubtes que tenien al voltant del funcionament de la fàbrica; en especial sobre el procés d’explotació de les terreres i l’ús que se’n fa de la sal extreta.

L’Ismael Gómez va mostrar als alumnes la important tasca de remeiació ambiental que fa Ercros a Cardona i els va explicar que la sal extreta s’utilitza ens els processos electrolítics d’altres centres d’Ercros per fabricar clor, sosa càustica, lleixiu, PVC, etc.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal