icono-email icono-sitemap

Estudiants de l'Institut San Alberto Magno visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 16 de febrer de 2015.- La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha inaugurat una nova temporada de visites d'alumnes d'instituts de la regió, continuant així amb la seva tasca pedagògica. En aquesta ocasió 48 nois i noies de primer de batxillerat de l'Institut San Alberto Magno de Sabiñánigo han pogut conèixer les instal·lacions d'Ercros de la seva localitat.

20160215 114509 modificada

 

Els alumnes, acompanyats de tres professors, han iniciat la visita amb una breu xerrada per part del personal tècnic de la fàbrica, que els ha explicat com funcionen els processos de producció del primer fabricant europeu de cloroisocianurats per al tractament de l'aigua de la piscina. Després han pogut visitar les plantes d'electròlisi de clorat sòdic i clor potassa.

La visita a les instal·lacions d'Ercros ha estat molt valorada tant per part dels professors com dels alumnes, que consideren molt interessant poder conèixer de primera mà una empresa instal·lada a la seva localitat i amb una llarga tradició industrial.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal