icono-email icono-sitemap

Estudiants de la Universitat Rovira i Virgili visiten la fàbrica de Vila-seca II del Complex Industrial d’Ercros a Tarragona

Tarragona, 30 de març de 2016. - El centre de Vila-seca II del Complex Industrial d’Ercros a Tarragona ha rebut la visita de 50 estudiants de tercer curs del grau de Química de la Universitat Rovira i Virgili. Els alumnes universitaris, acompanyats dels seus professors, han conegut el procés de producció de la planta de VCM (clorur de vinil). Així mateix, el personal tècnic d’Ercros els ha explicat el funcionament del centre i com aquest s’integra dins del Complex Industrial que el grup químic català té a Tarragona. També han rebut una breu explicació general sobre Ercros i les fàbriques del grup.

 
visitaVSII

 

La fàbrica de Vila-seca II forma part de la divisió de plàstics d’Ercros i centra la seva activitat en la cadena de producció del PVC (policlorur de vinil). Ercros és el segon productor a Espanya d'aquest producte, que té múltiples aplicacions: fabricació de canonades, mànegues i films; perfils de portes i finestres; envasos per a la indústria alimentària, farmacèutica i cosmètica; components per al sector d'automoció, entre d’altres. Al centre hi treballen 135 persones i té una capacitat de producció de 525.00 tones anuals.

Les visites d’alumnes, especialment aquells que cursen estudis relacionats amb la química i la indústria, són una tradició ben arrelada en les fàbriques del grup Ercros i formen part de la política de responsabilitat social de l’empresa.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal