icono-email icono-sitemap

Estudiants de química de la Universitat de Saragossa visiten la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 29 d’abril de 2016. - Seguint amb una tradició que es repeteix any rere any, els estudiants del Grau de Químiques de la Universitat de Saragossa han visitat les instal·lacions d'Ercros a Sabiñánigo. Els dies 26 i 27 d'abril, 96 alumnes acompanyats de dos professors del Departament de Química Inorgànica han conegut el funcionament de les plantes de clor potassa, clorat sòdic i aigua oxigenada.

collage Sabi Abril 2016

 

Ara que el curs acadèmic encara la recta final, els alumnes valoren molt positivament l'experiència i, tant ells com els professors que els acompanyen, consideren que la visita suposa un interessant contacte amb el sector químic productiu a més d'un adequat complement als coneixements teòrics que s'exposen a l'aula.

El personal tècnic d'Ercros és l'encarregat de conduir les visites a les instal·lacions productives i d'oferir les explicacions necessàries sobre els processos de producció de la planta.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal