icono-email icono-sitemap

Ercros col·labora en el Màster en Eines per al Desenvolupament Professional a la Indústria de la Universitat Rovira i Virgili

Tarragona, 18 de maig de 2016. -  La responsable del Departament de Qualitat i Medi Ambient del Complex de Tarragona d’Ercros, Belén Brota, impartirà classes al Màster en Eines per al Desenvolupament Professional de la Universitat Rovira i Virgili. Es tracta d’un títol propi d’aquesta universitat, que compta amb la col·laboració del teixit empresarial químic de Tarragona.

Logo rovira i virgili

 

La Sra. Brota impartirà formació sobre sostenibilitat i medi ambient. La seva incorporació a l’equip docent del Màster aportarà la visió i experiència d’una empresa líder en el seu sector. Bona part dels professors del Màster prové d’empreses vinculades a l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), cosa que donarà a l’alumnat una formació tècnica molt vinculada a la feina diària que es fa a les empreses. 

Aquests estudis superiors van dirigits a estudiants graduats en Química, Enginyeria Química, Bioquímica o Biotecnologia, entre d'altres, i tenen com a objectiu proporcionar-los una base teòrica i pràctica de qualitat per facilitar la seva inserció en l'entorn professional. 


icon Descarregar document


btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal