icono-email icono-sitemap

La fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo rep la visita dels alumnes del Institut Biello Aragón

Sabiñánigo, 30 de maig de 2016. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo, en el marc de la seva tasca pedagògica, ha rebut la visita dels alumnes del grau mitjà d'instal·lacions elèctriques i automàtiques i el grau superior d'automatització i robòtica industrial de l'Institut Biello Aragón de Sabiñánigo.

22 alumnes, acompanyats dels seus professors i de personal tècnic d'Ercros, han visitat la planta d'electròlisi de clorat sòdic, el parc d'alta tensió i la planta d'envasat de carbonat potàssic. Donada l'orientació professional dels alumnes, la visita s'ha centrat en aspectes com ara l'equipament elèctric industrial i l'envasament del producte, que a la fàbrica de Sabiñánigo compta amb un alt grau d'automatització.

IES Biello Aragon

 

La visita ha estat molt ben valorada per part dels alumnes, atès que han pogut veure el desenvolupament pràctic dels coneixements teòrics adquirits a l'aula. Els professors confien a repetir l'experiència amb futures promocions d'estudiants.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal