icono-email icono-sitemap

Adquisició d'accions de la societat per part del president

Barcelona, 2 de juny de 2016. - El president d’Ercros, Antoni Zabalza Martí, va adquirir, el dimarts 31 de maig de 2016, 57.488 accions de la societat a un preu mitjà de 0,8323 euros/acció.

Després d'aquesta operació, que ha estat comunicada a la CNMV en compliment amb el que es disposa en el reial decret 1333/2005, d'11 de novembre, pel qual es desenvolupa la llei 24/1988, de 28 de juliol, del mercat de valors, en matèria d'abús de mercat, el nombre d'accions i drets de vot d’Ercros posseïts pel president de la societat és de 100.000, equivalent al 0,088 % del capital social.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador

Arxiu

Ercros garanteix que els fets rellevants que figuren en aquesta pàgina es corresponen exactament amb els remesos per la Societat a la CNMV, i difosos per aquesta al mercat. Els fets anteriors als inclosos en aquest apartat, es troben disponibles en la web de la CNMV.

.

Btn oficinaaccionistaCAT

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal