icono-email icono-sitemap

Les fàbriques d’Ercros a Aranjuez i Almussafes premiades por la seva seguretat laboral

Barcelona, 3 de juny de 2016. - Les fàbriques d'Ercros a Aranjuez i Almussafes han rebut el Premi Seguretat 2015 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). Aquest guardó és un reconeixement als centres de producció del sector químic, amb més de 50 treballadors, que no han patit cap accident laboral amb baixa durant l'any passat.

La fàbrica d'Aranjuez forma part de la divisió de farmàcia d'Ercros i produeix i comercialitza matèries primeres i productes intermedis per a la indústria farmacèutica, principalment en el camp dels antibiòtics, i és el segon productor mundial d'àcid fusídic. La fàbrica té una plantilla de 178 treballadors, una capacitat de producció de 675 tones a l'any i compta amb un centre de R & D a les seves instal·lacions.

La fàbrica d'Almussafes forma part de la divisió de química intermèdia d'Ercros i és el primer productor mundial de paraformaldehid, un producte que s'utilitza per a la fabricació de resines amb aplicacions en la indústria del moble, tèxtil, paper o pintures. La fàbrica té una plantilla de 102 treballadors, una capacitat de producció de 840.000 tones a l'any i exporta el 95% de la seva producció.

Les fàbriques d'Almussafes i Aranjuez tenen homologat el seu sistema de gestió de la prevenció, segons la norma OHSAS 18001; de la qualitat, segons la norma ISO 9001 i del medi ambient, segons la norma ISO 14001.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal