icono-email icono-sitemap

18 anys sense accidents laborals amb baixa a la fàbrica d’Ercros a Tarragona

Tarragona, 6 de juny de 2016. - Aquest cap de setmana la fàbrica d’Ercros a Tarragona ha celebrat una nova fita en matèria de seguretat laboral, diumenge dia 5 assolia els 18 anys consecutius sense cap accident amb baixa entre el personal propi.

Fabrica de Tarragona

En paraules de Marc Fargas, director del Complex Industrial d’Ercros a Tarragona, aquesta fita s’ha aconseguit gràcies “a l’esforç col·lectiu, al saber fer de cadascun de nosaltres i és un exemple per a les empreses del voltant”.

Aconseguir aquests excel·lents resultats en seguretat laboral segons Marc Fargas “ens ha de fer sentir orgullosos a tots i, per descomptat, és un signe inequívoc de la gran professionalitat i implicació del personal que conforma aquesta plantilla”.

La fàbrica de Tarragona forma part, juntament amb les de Vila-seca I i Vila Seca II, del Complex Industrial d’Ercros a Tarragona. Pertany a la divisió de química bàsica de la companyia i es dedica a subministrar serveis a altres empreses del polígon sud de Tarragona. Per a això, disposa d'unitats productives de generació de vapor, salmorra refredada, aire per instruments i serveis a pressió i aigua de refrigeració i desmineralitzada. A més, la fàbrica disposa d'una estació depuradora d'aigües residuals per al tractament d'efluents d'altres empreses mitjançant processos biològics. Actualment hi treballen 36 persones.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal