icono-email icono-sitemap

L’alcalde de Cerdanyola visita la fàbrica d’Ercros

Cerdanyola del Vallès, 9 de juny de 2016. - L’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, acompanyat del regidor de promoció econòmica, Marc Costa, ha visitat la fàbrica d’Ercros d’aquesta localitat.

visita alcalde cerdanyola web

Durant la visita, Ángel Punzano, director de la fàbrica, ha explicat a l’alcalde i al regidor el funcionament de les plantes de producció, les mesures seguretat i sostenibilitat que s’apliquen i els nous projectes d’inversió previstos. En concret, ha comunicat a l’alcalde que Ercros té previst invertir 1,5 milions d’euros en la fàbrica de Cerdanyola, dins del Pla Act d’inversions de la companyia; unes inversions que es duran a terme des d’ara i fins el 2020.

L’alcalde, Carles Escolà, ha agraït la possibilitat de visitar una de les fàbriques amb més tradició a Cerdanyola i ha mostrat el seu interès pels excel·lents resultats de la factoria en termes de seguretat laboral, satisfacció dels clients i cura del medi ambient.

La fàbrica d’Ercros de Cerdanyola pertany a la divisió de química intermèdia de la companyia i des de 1945 es dedica a la producció de compostos per emmotllar amb aplicacions molt diverses: aparells electrònics, accessoris sanitaris, taps per a la indústria cosmètica o boles de billar.

La fàbrica té una capacitat de producció de 22.000 tones a l’any i actualment hi treballen 90 persones.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal