icono-email icono-sitemap

La fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo rep la visita d’estudiants d’intercanvi britànics i alumnes de primària

Sabiñánigo, 20 de juny de 2016. - Intensa setmana de visites estudiantils a la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo. D'una banda, el passat dimecres 15 de juny un grup d'estudiants de formació professional britànics que participen en el programa d'intercanvi amb l'Institut Piràmide d'Osca van realitzar una visita guiada per la fàbrica. I d'altra banda, divendres els va arribar el torn als nens i nenes de sisè de primària del Col·legi Públic Montecorona de Sabiñánigo.

Sabinanigo3

Tots dos grups van poder conèixer de primera mà el funcionament dels centres fabrils i l'activitat productiva de la factoria d'Ercros a Sabiñánigo. Se'ls va mostrar les plantes de clor potassa, clorat sòdic, amoníac, envasat de carbonat potàssic i planta de tractament d'aigües.

Amb aquestes visites, la fàbrica d'Ercros tanca un curs escolar en què més de 200 alumnes universitaris, de formació professional i primària han recorregut les instal·lacions d'una de les fàbriques amb més tradició a Sabiñánigo.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal