icono-email icono-sitemap

Acte de lliurament del certificat de professionalitat que acredita l'experiència en el sector químic a 76 treballadors d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 28 de juny de 2016. - Un grup de 76 treballadors de la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo han rebut el certificat de professionalitat que acredita la seva experiència en el sector químic; aquesta iniciativa fruit de la col·laboració entre el Departament d'Educació del Govern d'Aragó i la Federació d'Empreses Químiques i Plàstics d'Aragó (FEQPA) ha permès obtenir un títol acadèmic a aquells treballadors que malgrat tenir una àmplia experiència professional, no tenien formació reglada.

certificaciones sabi web

L'acte de lliurament dels diplomes es va celebrar ahir a la fàbrica de Sabiñánigo i va comptar amb la presència de Mª Carmen Launa, directora provincial de l'Institut Aragonès d'Ocupació; Roberto Santolaria, director de l'Agència de Qualificacions Professionals d'Aragó; José Antonio Estaún, president de la Federació d'Empreses Químiques d'Aragó; Joaquín Sanmartín, director de Recursos Humans d'Ercros, i Luis Gállego, director de la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo.

El procés de certificació de competències va començar al gener de 2015. Primer es va elaborar un detallat informe de cada treballador, on es va acreditar la seva experiència i formació. Després, una comissió va avaluar a cadascun dels candidats per determinar si podien rebre l'acreditació.

Planificar i mantenir al dia els programes d'informació, formació i sensibilització dels treballadors, per tal de millorar la seva preparació i motivació, és un dels principis de la política de responsabilitat social d'Ercros.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal