icono-email icono-sitemap

50 persones participen a la jornada de portes obertes organitzada per la fàbrica d'Ercros a Monzón

Monzón, 26 d’octubre de 2016 . - La fàbrica d'Ercros a Monzón va celebrar el passat dissabte una jornada de portes obertes per a familiars dels treballadors en què van participar unes 50 persones. Al llarg del matí els participants es van acostar a les instal·lacions de la factoria i des d'allí, organitzats en dos grups i guiats per tècnics de la pròpia fàbrica, van poder conèixer de primera mà la història de la fàbrica, els seus processos productius i la tecnologia utilitzada.

Portes obertes monzon web

Els familiars dels treballadors van visitar els magatzems, la planta de compostos de PVC, la planta pilot i el laboratori de R & D de plàstics.

Les jornades de portes obertes formen part del programa de responsabilitat social d'Ercros i són una excel·lent oportunitat per donar a conèixer les instal·lacions al seu entorn més proper. De la mateixa manera, els visitants tenen l'oportunitat de conèixer les actuacions que es duen a terme en matèria de medi ambient, prevenció de riscos i qualitat dels seus productes.

L'activitat de la fàbrica de Monzón se centra en la producció de compostos de PVC, amb múltiples aplicacions: cables, làmines impermeabilitzants, canonades, soles de sabates, endolls, films i envasos, persianes i canaletes elèctriques.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal