icono-email icono-sitemap

Ercros s'integra en el conveni Premium de la Cambra de Tarragona

Tarragona, 27 d’octubre de 2016. - Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona, i Marc Fargas, director del Complex Industrial de Tarragona d’Ercros, han presentat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona pel qual Ercros farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la corporació tarragonina.

Cambra premium Ercros web

Amb els convenis Premium, la Cambra de Tarragona està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal