icono-email icono-sitemap

Participació d'Ercros en una jornada sobre reconeixement de competències professionals.

Sabiñánigo, 25 de novembre de 2016. - Ercros ha participat en una jornada organitzada per la CEOE d'Aragó, en col·laboració amb l'Agència de Qualificacions Professionals d'Aragó, per difondre i donar a conèixer a les empreses el procediment per reconèixer i acreditar la competència professional del personal.

reconocimiento competencias web

Aquest procediment permet que aquelles competències professionals que han estat adquirides pels treballadors al llarg de la seva experiència laboral puguin ser avaluades i, si escau, reconegudes i acreditades oficialment.

Luis Gállego, director de la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo, i Enrique Solano, cap del servei de relacions industrials d'aquesta fàbrica, van participar com a convidats a la jornada per explicar la seva experiència en l'aplicació d'aquest procediment a la fàbrica de Sabiñánigo el 2015, fet que va permetre obtenir un certificat de professionalitat a 80 treballadors del centre.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal